Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Marhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace HotelMarhaba Palace Hotel

Marhaba Palace Hotel

Corniche El Nil, Assuan
Behagelig
(199 vurderinger)
Fantastisk utsikt
Flott beliggenhet
Fantastisk personell
Marhaba Palace Hotel ligger i Assuan og tilbyr komfortabel innkvartering og jacuzzi, gratis trådløst internett og badstue. De byr også på en takterrasse og et utendørs svømmebasseng. Dette 3-stjerners hotellet har 24-timers roomservice, kaffebar og ekspress inn- og utsjekking. Overnattingsstedets ansatte er tilgjengelige 24 timer i døgnet, og hjelper gjerne med reservasjon av billetter til utflukter og arrangamenter. Etter en lang dag med sightseeing kan gjester slappe av på rommet som er utstyrt med air condition. Alle har et eget bad, en minibar og Wi-Fi på rommene. Marhaba Palace Hotel har 75 velutstyrte rom innredet med en rekke fasiliteter for å gi gjester et behagelig opphold. For travle gjester, tilbyr hotellet lunsjpakker på forespørsel. Både Aswan internasjonale flyplass og Aswan Dam ligger 20 minutter med bil fra Marhaba Palace Hotel. Hotellets flerspråklige personell kommer gjerne med forslag til hva som er verdt å få med seg i Assuan.

Fasiliteter

Basseng
Transport til/fra flyplass
Massasje
Heis
Døgnåpen resepsjon
Aircondition
Gå til kart
Behagelig
(199 vurderinger)
Fantastisk utsikt
Flott beliggenhet
Fantastisk personell

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell