Finn billige hotell i Dubai

Se alle hotell i Dubai

Om Dubai

Dubai

Leter du etter overnatting i Dubai? Kanskje du ser etter et hotellkupp til ferien eller jobbreisen?

Overnatting i Dubai på hotell

Dubai ligger ved kysten av Den persiske gulfen, og er den største byen på Den arabiske halvøy. Byen er et populært reisemål som frister med sol året rundt, og er kjent for kombinasjonen av skyskrapere, flotte strender og et hav av opplevelser. Her kan du dra på ørkensafari, helikoptertur over byen, nyte badeliv på hvite strender, stå på ski i en av verdens størst innendørsskibakker og utforske byens store kjøpesentre.

Dubai er kjent for de mange flotte luksushotellene, og øverst troner Burj Al Arab, som er verdens eneste 7-stjernershotell. Besøker du Dubai for sol og strand finnes det flere strandhotell med god standard i Jumeirah-området. Er du heller på jakt etter storbyliv med shopping og museer, finner du flere hoteller i Deira-området som ligger i sentrum av byen. I dette området er det også mulig å finne rimelige hoteller om du reiser på budsjett. Det er enkelt å kombinere både storbyliv og strandliv uansett hvor du bor, da de fleste hoteller tilbyr gratis busstransport til og fra byen/stranden.

Ørkenhovedstaden Dubai kan være uutholdelig varm på sommeren, så den best tiden å besøke byen er i perioden november til april.

Finn drømmehotellet

FINN Reise hjelper deg å søke etter hoteller og finne den overnattingen som passer deg best. I vårt hotellsøk kan du enkelt sammenligne tilbud fra tusenvis av hoteller verden over og finne det beste hotellet til den laveste prisen. Enten du søker etter billig hotell, en unik hotellopplevelse, høy standard eller mest verdi for pengene – det beste hotelltilbudet finner du på FINN Reise.

Velg blant både boutique-hotel, høyfjellshotell, kurs- og konferansehotell, strandhotell, flyplass-hotell og historiske hoteller i vårt hotellsøk. Her finner du all informasjon om hotellet; standard (hotellstjerner), vurderinger fra gjester, attraktive fasiliteter, samt om gratis avbestilling og hotellfrokost er inkludert.

Et tips: du finner også mange gode pakketilbud på Pakkereiser på FINN Reise – det er ofte en del å spare ved å bestille hotell og fly samlet. Bestiller du en pakkereise, er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Midtøsten har også mange andre muligheter. Ved siden av Dubai har du her et utvalg med gode priser.
Hotell i Kypros

Hotell i

Kypros

Hotell i Aserbajdsjan

Hotell i

Aserbajdsjan

Hotell i Jordan

Hotell i

Jordan

Hotell i Qatar

Hotell i

Qatar

Hotell i Saudi-Arabia

Hotell i

Saudi-Arabia

Hotell i Tyrkia

Hotell i

Tyrkia

Hotell i Armenia

Hotell i

Armenia

Hotell i Libanon

Hotell i

Libanon

Hotell i Israel

Hotell i

Israel

Finn hotell på andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;