Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Apartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&ItaApartments Ana&Ita

Apartments Ana&Ita

Slatinska 32, Novalja, Lika-Senj, Kroatia
Apartments Ana&Ita ligger i Novalja og byr på gratis Wi-Fi. Det har en glimrende beliggenhet for gjester som vil dra på sightseeing i lokalområdet. Gjestgiveriet har døgnåpen resepsjon og en vaskeritjeneste. Apartments Ana&Ita rom byr blant annet på et kjøleskap, garderobeskap og et eget bad, pluss alle nødvendigheter man behøver for et komfortabelt opphold. Det er et bredt utvalg restauranter og kafeer i nærheten av gjestgiveriet, og Pag er bare en kort kjøretur herfra. Gjester kan oppleve lokale severdigheter, som Zrce.
Behagelig
(16 vurderinger)
Flott beliggenhet

Fasiliteter

Døgnåpen resepsjon
WiFi
Behagelig
(16 vurderinger)
Flott beliggenhet

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell