Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Hotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel TelevrinHotel Televrin

Hotel Televrin

Obala Nerezinskih Pomoraca Bb, Nerezine, Lošinj, Primorje-Gorski Kotar, Kroatia
Hotel Televrin ligger i det naturskjønne området i Nerezine, de tilbyr både komfortable rom, bowlingbane, gratis Wi-Fi på offentlige områder og svømmebasseng. Det ligger perfekt til for de som vil se områdets turistattraksjoner. Gjester kan slappe av i den friske luften på terrassen, eller hygge seg med noe å drikke i baren. Overnattingsstedets ansatte er tilgjengelige døgnet rundt, og hjelper gjerne med reservasjon av billetter til arrangementer og utflukter. De komfortable rommene ved Hotel Televrin har telefon og eget bad. Badene er utstyrt med dusj, samt hårføner. Gjester ved hotellet som vil ha en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant. Lunsjpakker kan ordnes på forespørsel. Det er kort vei fra The Town Museum og Jami na Sredi til Hotel Televrin. Mali Lošinj og Veli Lošinj er også bare en liten biltur unna overnattingsstedet.
Fantastisk
(29 vurderinger)
Fantastisk personell

Fasiliteter

Restaurant
Basseng
Transport til/fra flyplass
Døgnåpen resepsjon
Aircondition
WiFi
Fantastisk
(29 vurderinger)
Fantastisk personell

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell