Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Hotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali LosinjHotel Bellevue Mali Losinj

Hotel Bellevue Mali Losinj

Čikat BB, Mali Lošinj
Fantastisk
(562 vurderinger)
Fantastisk personell
Flott beliggenhet
Store rom
Dette moderne hotellet ligger noen minutter med bil fra Veli Lošinj og de kan by et innendørs svømmebasseng, utendørs tennisbaner og en egen strand. Populære fasiliteter som et boblebad og en badstue tilbys for å gi gjester et best mulig opphold i Mali Lošinj. Dette unike hotellet midt i Mali Lošinj tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet en skjønnhetssalong, en solterrasse og en barneklubb. Gjester kan bruke hotellet rekreasjonsfasiliteter, som inkluderer en lekeplass, sykkelutleie og minigolf for å nevne noen. I tillegg finnes det tilrettelagte lokaler for møter og konferanser. Gjester ved Hotel Bellevue Mali Losinj kan slappe av på de luksuriøse rommene som har et eget bad, badekar og en minibar. Alle har takvifte, garderobeskap og telefon. Gjester ved Hotel Bellevue Mali Losinj som vil ha en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant. Om kvelden kan gjester slappe av med en drink i hotellets koselige loungebar. Det er kort vei fra Hotel Bellevue Mali Losinj til mange av Mali Lošinj populære attraksjoner og landemerker og DSC Diver Sport Centers Mali Losinj er også like i nærheten. Cemetery Sv. Petar er kun en kort kjøretur unna hotellet.

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Basseng
Transport til/fra flyplass
Massasje
Bar
Gå til kart
Fantastisk
(562 vurderinger)
Fantastisk personell
Flott beliggenhet
Store rom

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell