Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Valamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor HotelValamar Meteor Hotel

Valamar Meteor Hotel

HR Makarska,, Makarska, Split-Dalmatia, Kroatia
Valamar Meteor Hotel ligger i Makarska med kort vei til områdets mest populære turistattraksjoner. De byr også på et utendørs svømmebasseng, utendørs tennisbaner og en badstue. Dette moderne hotellet midt i Makarska tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet en solterrasse, en barneklubb og en skjønnhetssalong. De byr på også barnepass, valutaveksling og en resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet. Det har også et treningsrom med et svømmebasseng. Alle rommene har klimatisert og er innredet med boblebad, kabel-TV og minibar. De er også utstyrt med telefon og hårføner. Det er et bredt utvalg restauranter og kafeer i nærheten av Valamar Meteor Hotel, og Tučepi er bare en kort kjøretur herfra. Hotellets flerspråklige personell kommer gjerne med forslag til hva som er verdt å få med seg i Makarska.
God
(785 vurderinger)
Nydelig basseng
Rene rom
Flott beliggenhet

Fasiliteter

Fitness
Basseng
Massasje
Heis
Døgnåpen resepsjon
Aircondition
God
(785 vurderinger)
Nydelig basseng
Rene rom
Flott beliggenhet

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell