Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Aparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel MiramareAparthotel Miramare

Aparthotel Miramare

Setaliste Svetog Petra 1, Makarska City Centre, Makarska, Split-Dalmatia, Kroatia
Aparthotel Miramare holder til i hyggelige omgivelser i Makarska. Dette hotellet ligger i hjertet av byen. Gjester kan nyte den friske luften på terrassen, eller hygge seg med noe å drikke i baren. Gratis Wi-Fi, en skjønnhetssalong, et innendørs svømmebasseng og en badstue er inkludert. Kun et steinkast unna områdets mange nattklubber og barer ligger dette 4-stjerners hotellet, perfekt plassert for gjester som vil oppleve det utelivet her har å by på. Aparthotel Miramare har 63 moderne rom, som er utstyrt med alle nødvendigheter for et komfortabelt opphold. Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Det finnes også et stort utvalg serveringssteder i området. Aparthotel Miramare ligger i den populære turistdestinasjonen Makarska City Centre. For gjester som vil dra på sightseeing, tilbyr hotellet lunsjpakker.
Fantastisk
(159 vurderinger)
Flott beliggenhet
Nydelig basseng
Store rom

Fasiliteter

Restaurant
Basseng
Transport til/fra flyplass
Massasje
Heis
Døgnåpen resepsjon
Fantastisk
(159 vurderinger)
Flott beliggenhet
Nydelig basseng
Store rom

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell