Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Fantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland HotelFantasyland Hotel

Fantasyland Hotel

17700 87th Avenue, West Edmonton, Edmonton, Alberta, Canada
Fantasyland Hotel ligger i Edmonton og byr på stilfull 4-stjerners innkvartering like ved World Waterpark. De tilbyr et eget treningsrom, i tillegg til minigolf og biljard. Gjester ved hotellet har tilgang til en rekke fasiliteter, som betjent parkering, ekspress inn- og utsjekking og skjønnhetssalong. De byr på også barnepass, valutaveksling og en resepsjon som er døgnåpen. Fantasyland Hotel byr på romslige og moderne rom med hårføner, kabel-TV og kaffe- og tekoker. Alle har Wi-Fi på rommene og filmkanaler. Overnattende ved Fantasyland Hotel som ønsker en unik matopplevelse uten å måtte resie langt, bør prøve overnattingsstedets restaurant. Om kvelden kan gjester nyte noe å drikke i hotellets hyggelige bar. Det finnes også et stort utvalg serveringssteder like ved. Det er kort vei fra Fantasyland Hotel til flere av Edmonton populære attraksjoner og landemerker, West Edmonton Mall kjøpesenter er også bare noen minutter til fots herfra. Hotellet ligger i gangavstand fra Mindbender og Galaxyland.
God
(3 954 vurderinger)
Bra for shopping
Store rom
Store senger

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Parkering
Kjæledyrsvennlig
Transport til/fra flyplass
Massasje
God
(3 954 vurderinger)
Bra for shopping
Store rom
Store senger

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell