Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Mod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels MendozaMod Hotels Mendoza

Mod Hotels Mendoza

Jose Federico Moreno 1230, Mendoza
Veldig bra
(1 436 vurderinger)
Utmerket mat
Fantastisk personell
Store rom
Mod Hotels Mendoza iligger i hjertet av Mendoza og har gratis trådløst internett og et boblebad. De byr også på en badstue og et utendørs svømmebasseng. Mod Hotels Mendoza restaurant serverer frokost, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Alle har en minibar, Wi-Fi på rommene og et tekjøkken. Mod Hotels Mendoza har en egen restaurant, så man behøver ikke gå langt for et godt måltid. Om kvelden kan gjester slappe av med en drink i hotellets koselige loungebar. Lokale restauranter og kafeer ligger i umiddelbar nærhet til overnattingsstedet. Personalet hjelper gladelig med organisering og bestilling av turer og aktiviteter under oppholdet i Mendoza.

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Basseng
Massasje
Bar
Heis
Gå til kart
Veldig bra
(1 436 vurderinger)
Utmerket mat
Fantastisk personell
Store rom

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell