Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Segelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget LibelleSegelfartyget Libelle

Segelfartyget Libelle

Sjotullsgatan 3, Norrköping
God
(5 vurderinger)
Norrköping sentralstasjon ligger en liten spasertur fra Segelfartyget Libelle, som tilbyr gjester en hyggelig og praktisk beliggende base i Norrköping. Det tilbyr også gratis Wi-Fi. Bagasjeoppbevaring og en billettservice er bare noen av de tjenestene hotellet tilbyr. På solrike dager er utendørsterrassen det perfekte stedet å slappe av. Segelfartyget Libelle har 11 rom, som er utstyrt med alle nødvendigheter for et komfortabelt opphold. Segelfartyget Libelle er omgitt av byens mest populære butikker og kafeer. Personalet hjelper gladelig med organisering og bestilling av turer og aktiviteter under oppholdet i Norrköping.

Fasiliteter

WiFi
Oppbevaring av bagasje
Gå til kart
God
(5 vurderinger)

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell