Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Scandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic StrommenScandic Strommen

Scandic Strommen

Slottsgatan 99, Norrköping
God
(888 vurderinger)
Utsøkt mat
Fantastisk personell
Flott beliggenhet
Scandic Norrkoping City ligger i Norrköping med kort vei til kjente turistattraksjoner, kun en kort spasertur fra Norrköping sentralstasjon. Det tilbyr også et utendørs svømmebasseng og en badstue. Hotellet byr på døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og sykkelutleie. Et treningsrom er åpent for den aktive gjesten. Kun et steinkast unna områdets mange nattklubber og barer ligger dette 3-stjerners hotellet, perfekt plassert for gjester som vil oppleve det utelivet her har å by på. Det er 161 moderne rom på Scandic Norrkoping City, alle er utstyrte med de nødvendigheter man behøver for et behagelig opphold. Det finnes også rom spesielt tilpasset familier. Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Om kvelden kan gjester slappe av med en drink i hotellets hyggelige bar. Det finnes også et stort utvalg kafeer og restauranter i området. Områdene rundt Scandic Norrkoping City er kjent for gode shoppingmuligheter. Personalet hjelper gjerne med å organisere turer og aktiviteter i Norrköping.

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Basseng
Bar
Heis
Døgnåpen resepsjon
Gå til kart
God
(888 vurderinger)
Utsøkt mat
Fantastisk personell
Flott beliggenhet

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell