Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Hotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell NordicHotell Nordic

Hotell Nordic

Stockholmsvägen 16, Norrköping
God
(762 vurderinger)
Store rom
Utsøkt mat
Fantastisk personell
Hotell Nordic ligger i Norrköping med kort vei til områdets mest populære turistattraksjoner. De tilbyr også ekspress inn- og utsjekking, et svømmebasseng og gratis Wi-Fi på offentlige områder. Hotellet byr på et renseri, en billettservice og bagasjeoppbevaring. I tillegg vil det flespråklige personellet være behjelpelige med å med gi tips og råd om hva som er verdt å få med seg. Hotell Nordic har 13 moderne rom, som er utstyrt med alt man måtte behøve for et behagelig opphold. Det er kort vei til Norrköping sentralstasjon fra hotellet, så det er enkelt for gjester å oppleve andre deler av Norrköping og områdene rundt. Det finnes også mange restauranter og barer like ved, som serverer lokale og internasjonale retter.

Fasiliteter

Basseng
Kjæledyrsvennlig
Handicapvennlig
Heis
Røykfrie rom
WiFi
Gå til kart
God
(762 vurderinger)
Store rom
Utsøkt mat
Fantastisk personell

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell