Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Value Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel ThomsonValue Hotel Thomson

Value Hotel Thomson

592 Balestier Road, Novena, Sentrale Singapore, Singapore
Kun en kort kjøretur fra Singaporeelva og Orchard Road ligger Value Hotel Thomson som tilbyr velutstyrte rom, samt et svømmebasseng. De byr på et eget treningsrom, i tillegg til døgnåpen resepsjon, gratis Wi-Fi på offentlige områder og ekspress inn- og utsjekking. Dette moderne hotellet har mange fasiliteter, som blant annet en turistinformasjon, bagasjeoppbevaring og roomservice. I tillegg vil det flespråklige personellet være behjelpelige med å med gi tips og råd om hva som er verdt å få med seg. Value Hotel Thomson tilbyr 366 rom med klimatisert og alle andre nødvendigheter for et behagelig oppgold. Gjester kan forsyne seg med te og kaffe. Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. Hver morgen serveres det en spennende frokost. Value Hotel Thomson har privat parkering, og ligger bare en kort kjøretur fra Marina Bay, Sentosa og Marina Bay Sands. Burmese Buddhist Temple er bare liten spasertur herfra.
Behagelig
(3 248 vurderinger)
Rene rom
Nydelig basseng
Plettfrie senger

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Parkering
Basseng
Heis
Døgnåpen resepsjon
Behagelig
(3 248 vurderinger)
Rene rom
Nydelig basseng
Plettfrie senger

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell