Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Peninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior HotelPeninsula Excelsior Hotel

Peninsula Excelsior Hotel

5 Coleman Street, Riverside, Sentrale Singapore, Singapore
Peninsula Excelsior Hotel ligger ved de mest populære turistattraksjonene og byr på utsikt over Marina Bay, Singaporeelva og Waterfront Promenade. Dette moderne hotellet er plassert i Singapore City Centre. Hotellet byr på en badstue og et svømmebasseng, samt gratis Wi-Fi på offentlige områder. De byr på barnepass, valutaveksling og en resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet. Det har også et treningsrom med en badstue, treningsutstyr og et svømmebasseng. Peninsula Excelsior Hotel restaurant serverer middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har alle klimaanlegg, samt tøfler, en safe på rommet og et kjøleskap. Peninsula Excelsior Hotel huser en cafe der gjester hygge seg med en drink før sightseeing i lokalområdet. Lunsj og middag tilbys hver dag på Coleman’s Cafe. Gjester ønskes velkomne til å slappe av og nyte en drink på Lobby Lounge. Peninsula Excelsior Hotel ligger nær flere restauranter og butikker, i tillegg til Stamford Raffles, Båtkai og Clarke-kaien. Hotellet ligger i gangavstand fra Merlion, Fort Canning og Raffles plass.
God
(12 189 vurderinger)
Fantastisk utsikt
Flott beliggenhet
Rask innskjekking

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Parkering
Basseng
Bar
Heis
God
(12 189 vurderinger)
Fantastisk utsikt
Flott beliggenhet
Rask innskjekking

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell