Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Furama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFrontFurama RiverFront

Furama RiverFront

405 Havelock Road, Singapore
God
(6 051 vurderinger)
Gratis internett
Fantastisk personell
Rask innskjekking
Dette trendy hotellet ligger i Singapore City Centre og har utendørs svømmebasseng, egen etasje for forretningsreisende og gratis Wi-Fi på offentlige områder. Det er også bare en kort kjøretur unna Marina Bay og Singaporeelva. Furama RiverFront har en rekke fritidsfasiliteter -og tjenester inkludert en lekeplass og Swimming Pool. De har også gratis parkering for de som reiser med bil. Hotellet har også et eget treningssenter, Fitness centre. Furama RiverFront restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt valg for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. Alle rom har klimaanlegg, i tillegg til kaffe- og tekoker, eget bad og flatskjerm-TV. Restauranten ved hotellet serverer lunsj og middag, og byr på hyggelige matopplevelser. Om kvelden kan gjester slappe av i hotellets koselige bar. Furama RiverFront er kun en 10-minutters spasertur fra Robertson Quay og Zouk Nightspot nattklubb, mens The Majestic når du på under 20 minutter til fots. Sentosa er kun en kort kjøretur unna hotellet.

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Parkering
Basseng
Bar
Heis
Gå til kart
God
(6 051 vurderinger)
Gratis internett
Fantastisk personell
Rask innskjekking

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell