Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Carlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel SingaporeCarlton Hotel Singapore

Carlton Hotel Singapore

76 Bras Basah Road, Singapore
Veldig bra
(14 775 vurderinger)
Utsikt over byen
Gratis internett
Bra for shopping
Dette trendy hotellet ligger i Singapore City Centre, og tilbyr badstue, skjønnhetssalong og basseng på taket. De byr på 5-stjerners innkvartering og utsikt over byen. Dette stilfulle hotellet tilbyr et eget treningsrom, ekspress inn- og utsjekking og en egen etasje for forretningsreisende. De har barnepass, valutaveksling og en resepsjon som er åpen 24 timer i døgnet. Alle rommene er utstyrt med kjøleskap, minibar og boblebad for å gjøre gjestenes opphold så behagelig som mulig. Alle har et eget bad, kaffe- og tekoker og filmkanaler. Carlton Hotel Singapore har både en restaurant og en bar hvor gjester kan slappe av etter en lang dag. Gjester som liker å oppdage lokale restauranter, kan velge og vrake blant utallige uteplasser og restauranter i nærområdet som serverer et stort utvalg matretter. Det finnes flere attraksjoner i nærheten av Carlton Hotel Singapore, som Singaporeelva, Suntec City og Marina Bay. Shopping og et populært utelivsområde finner du en kort spasertur unna hotellet.

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Basseng
Transport til/fra flyplass
Massasje
Bar
Gå til kart
Veldig bra
(14 775 vurderinger)
Utsikt over byen
Gratis internett
Bra for shopping

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell