Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Amara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore HotelAmara Singapore Hotel

Amara Singapore Hotel

165 Tanjong Pagar Road, Singapore City Centre, Sentrale Singapore, Singapore
Hotellet har en beliggenhet i Singapore City Centre, kun en kort spasertur unna International Plaza. De byr på gratis Wi-Fi, et svømmebasseng og en egen etasje for forretningsreisende. Amara Singapore Hotel har et treningsrom med treningsutstyr og et svømmebasseng. Gjester kan også benytte seg av gratis parkering. Amara Singapore Hotel restaurant serverer lunsj og middag, og er et godt alternativ for de som ønsker kort veil til gode matopplevelser og alt annet overnattingsstedet har å by på. De har alle klimaanlegg, samt kaffe- og tekoker, en minibar og en flatskjerm-TV. Gjester ved Amara Singapore Hotel kan hygge seg med en deilig frokost hver morgen på Element on Tras Street, og etter en lang dag med sightseeing serveres middag på Bar-Roque Grill. På hotellet bys det på flere serveringssteder, blant annet Cafe Oriental og Element. Roomservice er tilgjengelig 24 timer i døgnet , og et utvalg serveringssteder finnes like i nærheten. Hotellet er situert i en ideel beliggenhet som gir enkel tilgang til en rekke populære attraksjoner. Gjester kan enkelt besøke The Pinnacle at Duxton, Central Business District og Singapore Chinese Orchestra.
God
(4 301 vurderinger)
Utmerket mat
Rask innskjekking
Plettfrie senger

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Parkering
Basseng
Heis
Døgnåpen resepsjon
God
(4 301 vurderinger)
Utmerket mat
Rask innskjekking
Plettfrie senger

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell