Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Ryokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze MatsumotoRyokan Matsukaze Matsumoto

Ryokan Matsukaze Matsumoto

Nakajo 11-2, Matsumoto, Nagano, Japan
Ryokan Matsukaze Matsumoto holder til i hyggelige omgivelser i Matsumoto. De byr også på bagasjeoppbevaring, flyplasstransport og gratis Wi-Fi på offentlige områder. Ryokanen har 18 rom, og ble nylig pusset opp. Hotellets hage er den perfekte plassen til å slappe av i. Ryokan Matsukaze Matsumoto byr på rom med klimaanlegg, og er et godt valg for de som reiser på budsjett. Det finnes også rom som er tilpasset familier. Det er kort vei fra Matsumoto Castle til Ryokan Matsukaze Matsumoto. Ryokanen ligger noen minutter minutter til fots fra Matsumoto Railway Station, hvorfra man kommer seg rundt til andre deler av Matsumoto.
Veldig bra
(87 vurderinger)
Rene rom
Fine bad

Fasiliteter

Transport til/fra flyplass
Aircondition
Røykfrie rom
WiFi
Delte bad
Oppbevaring av bagasje
Veldig bra
(87 vurderinger)
Rene rom
Fine bad

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell