Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Hotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel MorscheinHotel Morschein

Hotel Morschein

Chuo 1-2-5, Matsumoto
Veldig bra
(184 vurderinger)
Flott beliggenhet
Rene rom
Fantastisk personell
Hotel Morschein ligger i Matsumoto, en rask tur med bil fra Shinshu University og Asama Onsen. Det har en glimrende beliggenhet for de som ønsker å besøke lokale attraksjoner. Hotellet har en vaskeritjeneste, gratis sykkelutleie og et renseri. De har også fasiliteter for klesvask, som er tilgjengelig for alle gjester. Hotel Morschein tilbyr 62 rom med klimatisert og alle andre nødvendigheter for et behagelig oppgold. De er også utstyrt med hårføner og et kjøleskap. Hotellet ligger under 25 minutter med bil fra Matsumoto Airport, og Matsumoto Castle er bare en kort spasertur herfra. Det er også bare en rask gåtur fra Matsumoto Railway Station.

Fasiliteter

Aircondition
Gå til kart
Veldig bra
(184 vurderinger)
Flott beliggenhet
Rene rom
Fantastisk personell

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell