Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Astir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir AlexandroupolisAstir Alexandroupolis

Astir Alexandroupolis

Egnatia Park, Alexandroupoli
Veldig bra
(421 vurderinger)
Nydelig basseng
Store rom
Velsmakende frokost
Astir Alexandroupolis ligger i Alexandroupoli og byr på moderne innkvartering og innendørs svømmebasseng, badstue og egen strand. De tilbyr også et barnebasseng, en solterrasse og gratis Wi-Fi på offentlige områder. Dette boutique hotellet midt i Alexandroupoli tilbyr en rekke fasiliteter, som blant annet limousine-service, roomservice tilgjengelig til angitte tider og en kaffebar. Overnattingsstedets personale er tilgjengelige døgnet rundt, og hjelper gjerne med reservasjon av billetter til utflukter og arrangamenter. Et velutstyrt treningsrom er også tilgjengelig. Astir Alexandroupolis byr på moderne og elegante rom med CD-spiller, kabel-TV og minibar. De har alle eget bad med hårføner og badekar. Hver morgen serveres det frokost ved hotellet, og gjester kan slappe av med en drink i baren. Fra hotellet er det kort vei til områdets mest populære sightseeingattraksjoner, og Lighthouse of Alexandroupolis og Alexandroupoli Town Hall er også innen gåavstand. Alexandroupolis International Airport er en 15-minutters kjøretur herfra.

Fasiliteter

Fitness
Basseng
Transport til/fra flyplass
Massasje
Bar
Heis
Gå til kart
Veldig bra
(421 vurderinger)
Nydelig basseng
Store rom
Velsmakende frokost

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell