Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Muhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In HotelMuhve In Hotel

Muhve In Hotel

Am Waltenberg 33, Winterberg
Muhve In Hotel ligger i Winterberg og byr på gratis Wi-Fi. Det ligger bare et steinkast unna Skiliftkarussell Winterberg, spiseseteder og utesteder. Gjester ved hotellet har tilgang til en rekke fasiliteter, som blant annet skioppbevaring, solterrasse og bagasjeoppbevaring. Når været er fint er utendørsterrassen det perfekte stedet å slappe av. Muhve In Hotel har 11 rom, som er utstyrt med alt man måtte behøve for et komfortabelt opphold. Badene er utstyrt med alle nødvendigheter som dusj og hårføner. Overnattingsstedet byr blant annet på en restaurant, som serverer mat i trivelige omgivelser. For gjester som skal på dagstur, tilbyr hotellet lunsjpakker. Muhve In Hotel er et godt valg for de som ønsker å besøke Kahler Asten, og alt annet nærområdet har å by på. Schmallenberg og Neuastenberg er også bare en kort tur unna med bil.

Fasiliteter

Restaurant
WiFi
Oppbevaring av bagasje
Gå til kart

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell