Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Hotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg ResortHotel Winterberg Resort

Hotel Winterberg Resort

Hotel Winterberg In der Renau 1, Winterberg
Hotel Winterberg Resort ligger i Winterberg og byr på komfortabel innkvartering og innendørs svømmebasseng, ski-in, ski-out og takterrasse. De tilbyr også en barneklubb, en badstue og ekspress inn- og utsjekking. Hotel Winterberg Resort har 105 rom, utstyrt med alle fasiliteter man behøver for et komfortabelt opphold. Overnattende ved Hotel Winterberg Resort kan nyte et bedre måltid på overnattingsstedets restaurant, som serverer internasjonale og lokale spesialiteter. Det er et bredt utvalg kafeer og restauranter like ved hotellet, og Schmallenberg er bare en kort kjøretur herfra. Skiliftkarussell Winterberg ligger bare en 10 minutters biltur unna.

Fasiliteter

Fitness
Restaurant
Basseng
Kjæledyrsvennlig
Handicapvennlig
Heis
Gå til kart

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell