Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Visulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti CottagesVisulahti Cottages

Visulahti Cottages

Visulahdentie 1, Sankt Michel, Øst-Finland, Finland
Visulahti Cottages holder til i hyggelige omgivelser i Sankt Michel. De byr også på en lekeplass, gratis Wi-Fi på offentlige områder og et svømmebasseng. Gjester ved resortet har tilgang til en rekke fasiliteter, som blant annet vintersportaktiviteter, skioppbevaring og dart. Gavebutikk finnes også her. Visulahti Cottages rom byr blant annet på et kjøleskap, spiseplass på rommet og en kaffemaskin, pluss alle nødvendigheter man behøver for et komfortabelt opphold. De har kaffe- og tekoker, sovesofa og et eget bad med dusj. Det er kort vei fra Visulahti Cottages til flere av Sankt Michel populære turistattraksjoner og Visulahti er også bare fem minutter herfra. Kristina og Otava er kun en rask kjøretur herfra.
Veldig bra
(27 vurderinger)

Fasiliteter

Basseng
WiFi
Veldig bra
(27 vurderinger)

Priser

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell