Galleribilde
Galleribilde
Galleribilde
Koge Bed & KitchenKoge Bed & KitchenKoge Bed & KitchenKoge Bed & KitchenKoge Bed & KitchenKoge Bed & KitchenKoge Bed & KitchenKoge Bed & KitchenKoge Bed & KitchenKoge Bed & Kitchen

Koge Bed & Kitchen

Glaeisersvej 38, Køge
Koge Bed & Kitchen ligger i Køge og byr på komfortabel innkvartering og svømmebasseng. De tilbyr gratis Wi-Fi, en solterrasse og ekspress inn- og utsjekking. Gjester ved overnattingssedet har tilgang til mange fasiliteter, som snorkling, vindsurfing og ridning. Overnattende kan bruke overnattingssedet rekreasjonsaktiviteter, som inkluderer sykkelutleie, en grillplass og en lekeplass for å nevne noen. Koge Bed & Kitchen har 2 leiligheter, som er utstyrt med alt man måtte behøve for et komfortabelt opphold. Det er kort vei til Koge Railway Station fra Koge Bed & Kitchen, så det er enkelt for gjester å oppleve andre deler av Køge og områdene rundt. Det er også bare en rask kjøretur fra Ringsted og Faxe.

Fasiliteter

Basseng
Transport til/fra flyplass
Døgnåpen resepsjon
WiFi
Gå til kart

Priser

Dato er ikke valgt
2 voksne i 1 rom

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Trykk på ned-tasten for å endre kalenderen og velge en dato. Trykk på spørsmålstegn-tasten for å se flere snarveier for endring av dato.

Book hos tilbydere

For å finne overnattingstilbud må du først velge dato

Hvis du velger dato ved å klikke på blyanten over kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan Hvis du velger dato kan vi finne tilgjengelige tilbud til deg, eller du kan søke på et annet hotell