Finn billige flybilletter til Barcelona

Om Barcelona

Barcelona

Skal du reise til Barcelona? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

Reise til Barcelona med fly

Spanias kulturby, Barcelona, har turisme året rundt, men det er sommerhalvåret og rundt juletider som er den travleste tiden. Den offisielle myntenheten i Spania er euro (EUR), og tidssonen er den samme som Norge.

Barcelona El Prat lufthavn (BCN) består av to terminaler som er knyttet sammen med gratis shuttlebuss. Terminal 1 er moderne og oversiktlig, og håndterer det meste av internasjonale flygninger. Her finner du taxfree, butikker, stellerom og lekeområde for barn, samt et godt utvalg barer og restauranter. Det er også gode fasiliteter for funksjonshemmede. Gratis, ubegrenset internett og ladestasjoner er tilgjengelig.

Skal du overnatte på Barcelona El Prat lufthavn finner du et hotell på flyplassen, og fire hoteller under 10 minutter fra flyplassen. Det er også flere førsteklasses lounger på flyplassen som tilbyr dagsenger og andre fasiliteter. Du kommer deg enkelt fra flyplassen til sentrum med flybussen Aerobus på under 30 minutter. Den stopper på flere sentrale holdeplasser, siste stopp Plaça de Catalunya. Det går også tog til sentrum fra terminal 2, og det er taxiholdeplasser utenfor alle terminalene.

Finn billigste flyreise

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;