Finn billige flybilletter til New York

Om New York

New York

Skal du reise til New York? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

New York er byen som aldri sover. Storbyen har turister hele året, men det er mest behagelige temperatur på våren og høsten. Den offisielle myntenheten er amerikansk dollar (USD), og tidssonen er 5 timer bak Norge.

New York City (JFK) lufthavn består av seks terminaler og passasjerer kan reise mellom disse på gratistoget AirTrain. Hver terminal er stor, så vær forberedt på å gå mye for å komme til gatene. På alle terminalene finner du finner du flere butikker, et godt utvalg restauranter og barer, og stellerom. Fire av terminalene tilbyr også taxfree og førsteklasses lounger om ønsker et mer behagelig opphold på flyplassen. Gratis trådløst internett og ladestasjoner er tilgjengelig.

Skal du overnatte på JFK lufthavn finner du et hotell på terminal 5, og fem hoteller kun 5 minutter unna flyplassen med gratis shuttlebuss. Du kommer deg til sentrum av New York City via gratistoget AirTrain, og videre med enten tog, buss eller t-bane. Du finner gode reiseruter til de fleste sentrale delene av New York City. Taxier venter utenfor alle de seks terminalene, og turen inn til Manhattan tar ca 40-60 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Flybilletter til Miami

Flybilletter til23. jan. - 09. feb.

Miami, USA
Fra 3 828 kr

En ferie for å oppleve Nord Amerika har også mange andre muligheter. Ved siden av New York har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.