Flybilletter til Nairobi

Flysøk

Billige flybilletter til Nairobi

Vi har funnet de billigste flyvningene fra de mest populære flyplassene i Norge. Prisene er basert på tidligere søk på FINN reise og kan derfor ha endret seg. Alle priser er flybilletter for én voksen.

Trondheim - Nairobién vei fra3 639 kr én vei
Stavanger - Nairobitur/retur fra4 790 kr tur/retur
Kristiansand - Nairobitur/retur fra3 901 kr tur/retur
Bergen - Nairobitur/retur fra4 333 kr tur/retur
Ålesund - Nairobitur/retur fra5 292 kr tur/retur
Trondheim - Nairobién vei fra3 879 kr én vei
Stavanger - Nairobién vei fra3 894 kr én vei
Kristiansand - Nairobitur/retur fra4 711 kr tur/retur
Bodø - Nairobitur/retur fra5 446 kr tur/retur
Bergen - Nairobién vei fra4 352 kr én vei
Ålesund - Nairobitur/retur fra5 765 kr tur/retur
Oslo - Nairobitur/retur fra1 794 kr tur/retur

Fly til Nairobi

Flybilletter til Nairobi

Skal du reise til Nairobi? Enten du skal på ferie eller på en forretningsreise så er Nairobi en fantastisk destinasjon som har mye å by på.

Finn billige flybilletter til Nairobi med et enkelt søk på FINN reise og sammenlign priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser rundt i hele verden.

Bestill dine flybilletter til Nairobi i dag på FINN reise eller sett opp et prisvarsel så du kan følge med på når prisen på din drømmereise endrer seg i pris. Om du er litt fleksibel på dato for utreise og hjemreise, så kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg.

Ta gjerne en titt på FINN reise sine Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille fly og hotell i Nairobi. Det hender at det er en del penger å spare ved å bestille fly og hotell samlet, som i tillegg gjør at du da er dekket av pakkereiseloven. Er du fortsatt ikke helt sikker på hvor du ønsker å reise? Ta en titt på oversikten nedenfor med laveste flybillettpriser som andre brukere av FINN reise har funnet til byer og land i Afrika.

Finn flybilletter til andre byer i Afrika

Ved siden av Nairobi har Afrika også andre byer med gode opplevelser å by på. Her er de beste prisene på flybilletter til andre byer.

Finn fly til andre land i Afrika

Afrika er et spennende kontinent med mange land å utforske. Vi har sammenstilt tilbudene slik at du kan finne billige flybilletter til reisen din.

Finn flybilletter til andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her