Finn billige flybilletter til Paris

Om Paris

Paris

Skal du reise til Paris? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

Paris blir regnet som en av verdens mest romantiske byer, og tiltrekker seg alle slags turister gjennom hele året. Den offisielle myntenheten i Frankrike er euro (EUR), og tidssonen er den samme som Norge.

Paris Charles de Gaulle internasjonale lufthavn (CDG) er en av verdens travleste flyplasser, så vær forberedt på å gå mye. Flyplassen har tre terminaler som varierer i konstruksjon, og de er knyttet sammen av gratis shuttlebusser. Du finner en mengde butikker, restauranter, barer og taxfree, samt stellerom og lekerom. Det er også flere førsteklasses lounger for deg som ønsker et mer behagelig opphold på flyplassen. Gratis trådløst internett og ladestasjoner er tilgjengelig, samt Premium-WiFi mot betaling.

Skal du overnatte på Paris Charles de Gaulle lufthavn finner du fem hoteller på flyplassen, inkludert Hilton Charles de Gaulle Airport og Sheraton Paris Airport Hotel. Du kan også benytte deg av dagsenger og avslapningsområder på terminal 2. Det er enkelt å komme seg fra flyplassen til sentrum med tog RER B, og reisetiden er ca 35 minutter. Det går også busslinjer som tar noe lenger tid, og taxiholdeplass finner du utenfor ankomstterminalene.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Syd Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Paris har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.