Finn billige flybilletter til London

Flysøk

Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...

Om London

London

Skal du reise til London? Enten du skal på ferie eller på en forretningsreise så er London en fantastisk destinasjon som har mye å by på.

Finn billige flybilletter til London med et enkelt søk på FINN reise og sammenlign priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser rundt i hele verden.

Bestill dine flybilletter til London i dag på FINN reise eller sett opp et prisvarsel så du kan følge med på når prisen på din drømmereise endrer seg i pris. Om du er litt fleksibel på dato for utreise og hjemreise, så kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg.

Ta gjerne en titt på FINN Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille fly og hotell. Det hender at det er en del penger å spare ved å bestille fly og hotell samlet, som i tillegg gjør at du da er dekket av pakkereiseloven.

London er hovedstaden i Storbritannia, og har vært et av verdens viktigste politiske, økonomiske og kulturelle sentrum i flere århundrer. Byen har en befolkning på rundt 9 millioner innbyggere, mens i hele storbyområdet bor det over 15 millioner innbyggere.

Kjernen i London er rundt Themsen, elven som flyter gjennom byen. I sentrum finner du fantastiske shoppingmuligheter, spennende restauranter og mange barer i områdene rundt Mayfair, Piccadilly Circus, SoHo og Leicester Square. London er stort, og det kan lett bli vanskelig å velge blant byens mange interessante steder, men de fleste setter pris på et besøk til Camden Town og Camden Market eller City of London med St. Pauls katedral, Tower of London og den velkjente Tower Bridge. Du kommer deg enkelt rundt i hele byen med undergrunnen, tog eller buss. Det anbefales å kjøpe et Oystercard, som du fyller på med penger og kan bruke på all kollektivtransport.

London har seks flyplasser i storbyområdet. Heathrow og Gatwick er de travleste, men mange reiser også til Stansted, Luton, Southend og London City Airport. Du kan ta undergrunn eller tog til alle flyplasser, men har du en tidlig flyavgang må du kanskje ta taxi eller flybuss. Trafikken i London kan være en utfordring til tider og det anbefales å beregne god tid.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

Finn flybilletter til andre land i Nord Amerika

En ferie for å oppleve Nord Amerika har også mange andre muligheter. Ved siden av London har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.