Flybilletter til Bergen

Flysøk

Billige flybilletter til Bergen

Vi har funnet de billigste flyvningene fra de mest populære flyplassene i Norge. Prisene er basert på tidligere søk på FINN reise og kan derfor ha endret seg. Alle priser er flybilletter for én voksen.

Trondheim - Bergenén vei fra433 kr én vei
Tromsø - Bergenén vei fra435 kr én vei
Stavanger - Bergenén vei fra388 kr én vei
Kristiansand - Bergenén vei fra496 kr én vei
Bodø - Bergenén vei fra435 kr én vei
Ålesund - Bergenén vei fra332 kr én vei
Oslo - Bergentur/retur fra183 kr tur/retur

Fly til Bergen

Flybilletter til Bergen

Skal du reise til Bergen? Enten du skal på ferie eller på en forretningsreise så er Bergen en fantastisk destinasjon som har mye å by på.

Finn billige flybilletter til Bergen med et enkelt søk på FINN reise og sammenlign priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser rundt i hele verden.

Bestill dine flybilletter til Bergen i dag på FINN reise eller sett opp et prisvarsel så du kan følge med på når prisen på din drømmereise endrer seg i pris. Om du er litt fleksibel på dato for utreise og hjemreise, så kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg.

Ta gjerne en titt på FINN reise sine Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille fly og hotell i Bergen. Det hender at det er en del penger å spare ved å bestille fly og hotell samlet, som i tillegg gjør at du da er dekket av pakkereiseloven. Er du fortsatt ikke helt sikker på hvor du ønsker å reise? Ta en titt på oversikten nedenfor med laveste flybillettpriser som andre brukere av FINN reise har funnet til byer og land i Europa.

Finn flybilletter til andre byer i Europa

Ved siden av Bergen har Europa også andre byer med gode opplevelser å by på. Her er de beste prisene på flybilletter til andre byer.

Finn fly til andre land i Europa

Europa er et spennende kontinent med mange land å utforske. Vi har sammenstilt tilbudene slik at du kan finne billige flybilletter til reisen din.

Finn flybilletter til andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her