Flybilletter til Addis Abeba

Flysøk

Billige flybilletter til Addis Abeba

Vi har funnet de billigste flyvningene fra de mest populære flyplassene i Norge. Prisene er basert på tidligere søk på FINN reise og kan derfor ha endret seg. Alle priser er flybilletter for én voksen.

Trondheim - Addis Abebaén vei fra3 409 kr én vei
Tromsø - Addis Abebatur/retur fra5 939 kr tur/retur
Stavanger - Addis Abebatur/retur fra3 317 kr tur/retur
Kristiansand - Addis Abebatur/retur fra6 346 kr tur/retur
Bodø - Addis Abebatur/retur fra5 891 kr tur/retur
Bergen - Addis Abebaén vei fra3 532 kr én vei
Oslo - Addis Abebaén vei fra2 943 kr én vei

Fly til Addis Abeba

Flybilletter til Addis Abeba

Skal du reise til Addis Abeba? Enten du skal på ferie eller på en forretningsreise så er Addis Abeba en fantastisk destinasjon som har mye å by på.

Finn billige flybilletter til Addis Abeba med et enkelt søk på FINN reise og sammenlign priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser rundt i hele verden.

Bestill dine flybilletter til Addis Abeba i dag på FINN reise eller sett opp et prisvarsel så du kan følge med på når prisen på din drømmereise endrer seg i pris. Om du er litt fleksibel på dato for utreise og hjemreise, så kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg.

Ta gjerne en titt på FINN reise sine Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille fly og hotell i Addis Abeba. Det hender at det er en del penger å spare ved å bestille fly og hotell samlet, som i tillegg gjør at du da er dekket av pakkereiseloven. Er du fortsatt ikke helt sikker på hvor du ønsker å reise? Ta en titt på oversikten nedenfor med laveste flybillettpriser som andre brukere av FINN reise har funnet til byer og land i Afrika.

Finn flybilletter til andre byer i Afrika

Ved siden av Addis Abeba har Afrika også andre byer med gode opplevelser å by på. Her er de beste prisene på flybilletter til andre byer.

Finn fly til andre land i Afrika

Afrika er et spennende kontinent med mange land å utforske. Vi har sammenstilt tilbudene slik at du kan finne billige flybilletter til reisen din.

Finn flybilletter til andre spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her