Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Nyoppusset hytteidyll på Sjusjøen

Pris per uke
fra 3 750,- til 14 500,-
Pris per helg
fra 2 000,- til 5 000,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  På fjellet
 • Størrelse
  52 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  8
 • Soverom
  2
 • Bad
  1

Beskrivelse

Vår nyoppussede hytte på Sjusjøen ligger øverst på Rømåsen ikke langt fra toppen av slalåmtrekket ved Natrudstilen.

Hytta har utsikt og ligger tilbaketr ukket fra veien på en stor usjenert tomt. Dette er et utrolig koselig sted å tilbringe en helg eller en ferieuke, være seg for en familie eller en liten vennegjeng.

Hytta er innredet med stor åpen stue/kjøkken-løsning med en stor sovesofa og spisestue med god plass til 8 personer rundt bordet.

Kjøkkenet er fullt utstyrt som i et moderne hjem.

Det nyoppussede badet har WC, dusj og smal toppmatet vaskemaskin.

Hytta har to små soverom. Det ene soverommet har 3 enkeltsenger hvorav den ene er en overkøye, mens det andre har en dobbeltseng og en overkøye.

Det er god plass til 2 i den enorme sovesofaen i stua.

Det er installert prosjektor og et 2,5m bredt lerret, noe som ungene selvfølgelig elsker! Hytta har dessuten et Riks-TV abonnement i tillegg til et enkelt mobilt bredbånd fra Ice.net. Om noen vil ha med spillkonsoll, DVD eller liknende er det en hdmi-kabel til prosjektoren. For å få lyd til lydplanken/ subwooferen må man ha en avspiller med enten optisk kabel, Bluetooth eller mini-Jack.

Vi oppbevarer ingen private ting i hytta, så du skal slippe å føle at ting er i veien for deg. Men vi vil bruke hytta når det ikke blir leid ut og håper alle leietakere "oppfører seg pent" og tar godt vare på hytta.

Det er to ladeuttak til elbil på hytteveggen, et 16A med "stor" Blå CEE: industrikontakt og et med vanlig stikkontakt. (Vennligst husk at vanlige stikkontakter ikke skal belastes mer enn 10A ved lading av bil.)

Hytta ligger rett ved langrennsløypa. (Se løypekart som ligger sammen med bildene av hytta.) For de som ikke er kjent i området vil vi påstå at det er en stor fordel å leie en hytte som ligger høyt i terrenget. Alle våre leiegjester vil nemlig slippe å starte skituren sin med 20 minutter fiskebein når de skal opp på fjellet...

I vinterhalvåret er det en bom for å komme inn til hytteområdet. I januar 2019 kostet dette 55kr per passering.

NB! Det er dessverre ikke tillatt med kjæledyr eller å røyke innendørs slik at også allergikere skal kunne bruke hytta.

NB! Fra veien og ned til hytta er det ca 20m. Dette blir brøytet ved hvert snøfall og veien er i utgangspunktet ment å være helårsvei. Med 4-hjulstrekk kommer man enkelt opp, men dersom det kommer mye snø, er glatt, eller bilen ikke har gode vinteregenskaper bør man vurdere om man skal parkere øverst i innkjørselen og gå ned de siste metrene istedet. Alternativt dersom man kommer med flere biler kan man også parkere på snuplassen i enden av veien 200m lengre inn. Dersom du mener du kan kjøre ned til hytteveggen anbefales det uansett at du kjører opp til snuplassen og snur slik at du kan rygge ned foran hytta og komme lettest ut igjen.

Aktiviteter på Sjusjøen:
For den aktive familien er mulighetene uendelige. Sjusjøen er som de fleste vet en av Norges desidert beste langrenns-destinasjoner med snø halve året(!). På Natrudstilen legges det kunstsnø fra starten av oktober.

Fra hytteveggen og opp til Birkebeinerløypa der Birken går er det ca. 5 kilometer. Løypekart som viser langrennsløyper med preppestatus finner du på www.skisporet.no og søk på Natrudstilen-Sjusjøen . Som du vil se er det milevis med brede skiløyper både for klassisk og skøyting rett utenfor hyttedøra, med mulighet for å komme seg til kjente steder som Nordseter, Hornsjø, Midtfjellet eller til og med toppen av Hafjell om du er typen til å legge ut på skikkelig langtur.

Slalåmanlegget på Sjusjøen har utvidet mye de senere årene og har nå mange nedfarter, 6 seters ekpressheis, parkanlegg med big jump og en barnebakke med tallerkenheis. Ikke like stort som på verken Geilo, Norefjell, Hemsedal, Kvitfjell eller Trysil, men med mer enn nok utfordringer for de fleste.

Alpinanlegget utvides hele tiden og de som driver det er driftige. Blant annet arrangeres det sesongåpning i eget parkanlegg i høstferien, se info fra tidligere år: http://www.afterbang.no/videointervju-hvordan-de-lager-sno-i-plussgrader-pa-sjusjoen/

I sommerhalvåret er området fantastisk for turer i fjellet til fots eller på sykkel, og det er gode muligheter både for jakt og fiske i Ringsaker Jakt- og Fiskeområde. Sjekk www.rjfo.no for info om jakt- og fiskekort. Barn fisker gratis.

På Natrudstilen er det anlagt 10 km rulleskiløype/lysløype med et tilhørende topp moderne skiskytteranlegg med 40 blinker, og Sjusjøen Mountain Bike Park byr på tilpassede sykkelløyper for alle nivåer som vi anbefaler alle å prøve (se løypekart for sykkel som passerer rett utenfor hytteveggen). De leier også ut sykler for de som ikke får med seg egen sykkel på tur.

Når det blåser friskt kan man windsurfe eller kite på Sjusjøen og Kroksjøen.
Områdene rundt Sjusjøen byr ifølge www.kiteskolen.no på noen av verdens beste områder for snøkiting! De tilbyr kitekurs på Kroksjøen for nybegynnere hver helg fra januar til og med april for en rimelig penge inkludert lån av utstyr.

For eventuelle orienteringsløpere finnes det orienteringskart med konkurransestandard over området der hytta vår ligger (se eget bilde), og det arrangeres turorientering med poster i nærområdet. Kart kjøpes enten på Sport1 på Sjusjøen eller på www.turorientering.no

Hytta er også fin som utgangspunkt for besøk til Hunderfossen familiepark og Lilleputthammer i kombinasjon med en fjelltur og fisketur.

Vi håper hytta vår vil bli benyttet flittig av både familier, vennegjenger, mosjonister og idrettsutøvere.

Velkommen skal dere være!

PS: Lik siden vår på facebook så får du tips om gjøremål i området samt "last minute offers" til gode priser dersom det er helger vi ikke har fått leid ut:
https://m.facebook.com/hytteidyllsjusjoen/

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Grill, Hagemøbler, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, TV, Vaskemaskin

I nærheten

Alpinanlegg, Fiskemulighet, Jaktterreng, Turterreng, Vann

Nyttige lenker

Nyttige linkerHyttas Facebook-side

RØMÅSEN 925, Sjusjøen, Ringsaker, Hedmark, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode98853950
Sist endret12. august 2019, 00:09

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste