Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Nyoppført arkitekttegnet moderne villa - Altea

Depositum
Ja
Pris per uke
fra 12 000,- til 22 000,-
Pris oppgitt i
NOK
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  210 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  8
 • Soverom
  4
 • Bad
  2

Beskrivelse

En romslig moderne villa ferdig Mai 2018 med saltvannsbasseng, havsutsikt og en stor penthouse suite!

Enebolig på to plan, totalt 210 m2,
4 soverom, alle med utgang til hage eller terrasse, 2 bad. Passer ypperlig for 2 familier.

1.etasje består av romslig stue med peis og åpen kjøkkenløsning, 2 soverom, det ene med 150cm dobbelseng og det andre med 2x 90 cm senger som kan settes sammen. Romlige skyvedørsgarderober på begge soverom. bad med dusj.

I 2.etasje finner man en stor suite, familesuite om en vil, med tv, med utgang til balkong. Her finnes er dobbelseng på 180cm samt en sovesofa som kan gjøres om til en 140x200cm seng. Stor walk-in-garderobe.
I tillegg finnes et til soverom. Her finnes 2 x 90cm senger som også kan settes sammen.
Stort bad med dusj og badekar.
Alle senger er fra norske Jensen med samme gode kvalitet og komfort vi er vant med her hjemme. Sommerdundyner og dunputer.

Boligen har gjennomgående høy moderne standard: saltvannsbasseng på 11x4 meter (ikke oppvarmet), pent opparbeidet tomt med et godt og anvendelig uteområde.
Doble vinduer og skyvedører med varmedempende solfilter. Parkett på alle på gulv inne, air-condition i alle sove- og oppholdsrom. TV med norske og internasjonale kanaler, Bluetooth musikkanlegg og Wi-Fi. Huset er utstyrt med sentralvarme med radiatorer for kaldere deler av året, peis i stuen og et fullt utstyrt kjøkken. Det er drikkevannsfilter på kjøkken så man trenger ikke kjøpe drikkevann.
På kjøkkenet finnes også kaffemaskin, så om du har favorittbønner kan du ta med disse. En god dag starter med god kaffe!

Flott havutsikt fra Calle til Albir.
Den lille byen La Nucia ligger en få minutters biltur unna. La Nucia er en fredelig, spansk landsby med et innholdsrikt og fint sentrum. Flott utsikt over kysten. Huset ligger bare 4km fra stranden i Altea og blir omslynget av de flotte, nærliggende fjellene i Sierra de Aitana.

La Nucia har gode fasiliteter, inkludert butikker, skoler og idrettshall samt en ny Arts Centre med auditorium. Byen har bruktmarkedet hver søndag morgen og er en av de mest besøkte markedene på Costa Blanca. Området rundt byen har mange attraktive urbanisasjoner. La Nucia har gode fasiliteter, inkludert butikker, skoler og idrettshall.

I Nærheten:
*Ca 600 meter til butikk
*Stort felles basseng og flere tennisbaner, ca 250 meter unna som deles med urbanisasjonen Bello Horizonte.
*Flere lekeplasser

Litt om området som ligger innenfor en halvtimes bilkjøring:

*Altea er en nydelig, pittoresk by på Costa Blanca kysten ca 3 km fra Bello Horizonte. Byen har svært mye å by på. Gamlebyen i Altea, er vakker med sine mange, små, hvitkalkede hus omslynget av fiolette bougainvilleaer. Man kan spasere i trange smug og gå oppover hundrevis av trappetrinn, omgitt av blomsterpotter og klesvask som henger muntert ut av vinduene! På toppen åpner kirkeplassen seg med sin mektige kirke og utrolige utsikt. Altea er kjent som en kunstnerby med mange gallerier.
*Alfas del Pi ligger ca 2 km fra huset. Dette er by med ca 17,000 inbyggere . Grønnsak og fruktmarked hver fredag.Tettstedet er imidlertid ikke det beste å gå til hvis man vil ha en hyggelig aften på restaurant. Da tar man heller drosje eller kjører 3 km til Altea.

Aktiviteter
Aktiviteter Strender : Albir og Altea, som er 3-4 km unna. I den søndre delen av denne stranden er det fin sand. I Calpe, som ligger ca 6 km nord for Altea, er det to strender: en lengst på nordsiden av det karakteristiske klippen og en mindre på sørsiden. Begge disse har fin sandstrand.
Europas største temapark Tera Mitica Badelandet Aqualandia , Delfinshowet i Mundomar Dyreparker, båtturer, og byvandring. Fjellturer

Sluttrengjøring og vask av sengetøy tilkommer.

Interessert i leie over lenger tid utenom skoleferien? Kontakt oss så finner vi en god løsning på det.

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barnestol, Grill, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

I nærheten

Badeland, Bakeri, Golf, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Sjøen, Strand, Tennis, Tettsted, Turterreng

Calle Sofia 11, La Nucia, La Nucia, Alicante, Comunidad Valenciana, Spania

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode97135631
Sist endret19. august 2019, 05:02

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste