Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Moderne hytte på stor tomt i hjertet av Sjusjøen

Pris per helg
fra 10 000,- til 25 000,-
Pris per dag
fra 3 000,- til 15 000,-
Pris oppgitt i
NOK
Pris per uke
fra 20 000,- til 60 000,-
 • Beliggenhet
  På fjellet
 • Størrelse
  116 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  14
 • Soverom
  5
 • Bad
  2

Beskrivelse

Velkommen til vår nye hytte med topp moderne standard i hjertet av Sjusjøen! Med 4 soverom på hovedplanet og 6 senger på hemsen er hytta stor nok for 14 personer, men samtidig koselig og intim for en familie på fire. Skiløypene går rett utenfor eiendommen og det er gangavstand til restaurant (Låven), treningssenter og butikker (Kiwi og Sport1). Vennligst se bilder for flere detaljer. Nøl ikke med å ta kontakt hvis du er interessert eller lurer på noe. Se også @sjusjøen_988 på Instagram eller Sjusjoen988 på facebook

Tomt og parkering:
Den private tomten på +2000m2 er usjenert, romslig og trygg for morsomme aktiviteter året rundt. Du kan benytte bålpannen for måltider og kos utendørs. Eiendommen vender mot sør-vest og har flotte solforhold. Det er godt plass til parkering og det finnes el-bil lader for den som ønsker det.

Hytta:
Hytta er tegnet av ARR arkitekter og har BRA 116m2 på hovedplanet, i tillegg til 60m2 gulvareal på hems (ikke målbart). Det er to separate avdelinger med hver seg to soverom og bad - perfekt for to familier som reiser sammen. Avdelingene kan lukkes med skyvedør for ytterligere privatliv.

Materialbruk og standard:
Heltre ask og furu gulv, børstet furu herregårdspanel på alle innvendige vegger og tak, tilpassede køyesenger, benker og garderober, kjøkken fra HTH, nøkkelfri inngangsdører, høy-isolerte vinduer, Lunos friskluft ventilasjonssystem (med varmegjenvinning) og Skandinaviske designmøbler. Madrasser av høy kvalitet, sengetøy og håndklær av hotellstandard.

Hytta er kledd utvendig med ubehandlet malmfuru (sent-voksende furu med høy andel kjerneved) som gir naturlig og miljøvennlig værbeskyttelse.

Nabolaget:
Sjusjøen er kjent for å ha Skandinavias beste skiløyper. Flere utøvere fra det norske landslaget velger Sjusjøen for trening og restitusjon. Det er nylig også åpnet et topp moderne TRENINGSSENTER kun 5 min. gange fra hytta. Våre gjester har FRI ADGANG her.

Vinteren er spektakulær, men Sjusjøen er fint hele året. Det er et veldig populært område også om sommeren, med sykling, turgåing og fisking i innsjøene. Sjusjøvannet ligger bare 200m fra eiendommen sammen med en populær lekeplass for barna.

Komme seg rundt:
Du kan ta deg til Sjusjøen med buss fra Lillehammer. Hytta er lett å finne og du kan gå fra busstoppet. Med bil kan du kjøre helt til døra (også vinterstid). De viktigste attraksjonene er i gangavstand fra hytta. Om du ønsker å la bilen stå mens du er på ferie, er dette stedet å være.

Tilgjengelig utstyr:
Kaffetrakter, vannkoker, kaffemaskin, grill, bålpanne, vaskemaskin, tørketrommel, barnestoler, barneseng, miniski, fjellpulk, kjelker, akebrett og diverse spill og leker.

Her behøver man ikke ta med seg stort mer enn mat og klær. Det er også rikelig med ved for fyring. Med gangavstand til butikker og kafé/restaurant, er det aldri problemer med forsyning.

Vinterbrøytet vei til hytta og god plass til parkering på egen tomt.

Sjusjøen er viden kjent for sine skiløyper og disse har man umiddelbar tilgang til på nordsiden av hytta.

Hytta er særdeles barnevennlig og husdyr kan tillates etter avtale.

Ta kontakt for en uforpliktende hytteprat og et godt pristilbud! Kalenderen er oppdatert!

Anders: 95826291
Pia: 98645298

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Grill, Hagemøbler, Husdyr tillatt, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

I nærheten

Alpinanlegg, Fiskemulighet, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Sjøen, Skiløyper, Strand, Turterreng, Vann

Nyttige lenker

Nyttige linkerVideo

SJUSJØEN-PIHL 988, Sjusjøen, Sjusjøen, Ringsaker, Hedmark, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode94274649
Sist endret5. august 2019, 15:53

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste