Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Jaktslott, Gålå, Bjørkåsen Unik og Eksklusiv.

Pris per uke
fra 13 500,- til 28 500,-
Pris per helg
fra 11 000,- til 25 200,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  På fjellet
 • Størrelse
  320 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  18
 • Soverom
  9
 • Bad
  4

Beskrivelse

Jaktslottet Bjørkåsen , Gålå
Velkommen til en eksklusiv og unik opplevelse, i stille og urørt natur, i Peer Gynts Rike. Dette helt spesielle og usjenerte stedet har en lang og spennende historie. ”Jaktslottet”, som er en stor tømmerhytte i 2 etasjer, ble bygget i 1905. Eiendommen har også en fullt utstyrt ”Vaktmesterhytte”, og 2016 sto nytt badehus, med dame - og herre garderober, 2 toaletter, 4 dusjer og stor sauna, klar til bruk og nytelse. En stor uteplass, med peis, bålpanne og Weber gassgrill, der man kan nyte solen til langt på kveld, finner du på vestsiden av badehuset. Låven har plass til 2 biler, har et stort vaskerom, og en romslig smøre bod/verksted. Historien om Bjørkåsen kan dere lese mer om her: https://fronhistorielag.com/2014/12/21/historia-om-et-slott/

Eiendommen på 73 mål, ligger nydelig til, med utsikt over vannet Øyangen i sør, Lauvåsen i øst, og starten på Jotunheimen i vest. Peer Gynt hovedskiløypa krysser eiendommen, og sørger for at du har tilgang til 650 km med skispor hele vinteren fra November til Mai. Inkluderer områdene Skei og Kvitfjell. Preppestatus finner du her: www.skisporet.no . Peer Gynt Alpinsenter på Gålå ligger en 12 minutters kjøretur fra Bjørkåsen. Eller du gjør som oss: Har alpinutstyret plassert på Wadahl Høyfjellshotell og går på langrennsski til og fra.
Området er et eldorado for jakt og fiske. Fiske i Øyangen, et av mange spennende vann i området, er en opplevelse vi virkelig anbefaler. Vi har egen robåt til bruk for gjester på Jaktslottet Bjørkåsen.
På eiendommen har vi alle muligheter for spill, lek og moro for alle aldre. Bordtennis i Låven kan spilles både sommer og vinter, egen Boule/Petanque bane (likner på boccia) med internasjonale mål, volleyball, i tillegg til alle mulig brettspill etc innendørs.
Utallige, godt merkede stier, gir fantastiske muligheter for den som helst benytter apostlenes hester , og trives du med å plukke bær, blåbær, tyttebær og multer, så har dere alle muligheter til å få fylt fryseren.
Å sykle i denne delen av Norge er helt fantastisk. Frisk luft, god mosjon eller hard trening, kombinert med å bestige en topp i nærheten kanskje? Eller hva med en topptur i Rondane, de høyeste fjellene i Jotunheimen, inkludert Galdhøpiggen og Glittertind, og du har sikkert hørt om Besseggen? Disse utfordringene og opplevelse kan alle gjøres på en dag, med utgangspunkt Bjørkåsen !
Vi ønsker alle gjester og venner av Bjørkåsen en god fornøyelse!
PS1: Jaktslottet, Badehuset, Vaktmesterhytta og Låve/garasje er utstyrt til 16 personer, men vi har sengeplass til 20 personer!
PS2. Vi har planskisser som kan sendes på mail.

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Badstue, Barneseng, Barnestol, Båt, Grill, Hagemøbler, Husdyr tillatt, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

I nærheten

Alpinanlegg, Fiskemulighet, Golf, Jaktterreng, Lekeplass, Matbutikk, Restaurant, Skiløyper, Svømmehall, Tennis, Turterreng, Vann

Nyttige lenker

Bjørkåsvegen 128, Sør-fron, Sør-Fron, Oppland, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode92974459
Sist endret19. august 2019, 09:35

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste