Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Hytte Hallingstue Ustaoset - 12 soveplasser, bad og badstue

Pris per uke
fra 4 800,- til 29 000,-
Pris per helg
fra 2 800,- til 6 000,-
Åremål
135 000,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  På fjellet
 • Størrelse
  90 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  12
 • Soverom
  4
 • Bad
  1

Beskrivelse

Hytta er laftet og ligger på en kolle i ly i dalen med utsikt over Skarvet, Ustaoset sentrum og ned til vannet. Homla har dusj, WC, badstue, oppvaskmaskin, ca. 3 servanter, TV/radio/DVD/parabol, peis, fullt utstyrt kjøkken med induksjonskomfyr, 3 kjøl/frys, Nespresso/DolceGusto/termotrakter/presso/kvern++ og mikroovn. Soverum med 2 senger, hems med to senger, et sovrum med 2 senger, og soveloft med 6 madrasser. Leker, barneseng og babystol. Ved ligger i annekset som sies å ha stått på Ustaoset over 200 år. Thor Heyerdahl flyttet Homla fra Gol straks Bergensbanen ble bygget. Når det er lite sne kan man parkere rett bak hytta. I vintersesong er det inkludert 2 parkeringsplasser på Vindeggs parkeringsplass siden man kan gå på ski i alle retninger. Transport med snescooter kan bestilles. Mat kan leveres. Se bildealbumet ved å trykke på knappen "bilder". Hems, annex mm er tatt med i BTA. Hytta er utstyrt med ved, rengjøringsmidler, salt, krydder, verktøy etc. Pusset opp og senger byttet 2018. Enkelte bilder er uaktuelle fordi nye bilder ble borte. Hytta er ikke ferdig renovert utvending. Fler nye på lenken https://goo.gl/photos/fNTBHw7WuXvAnDkQA

Den som vil reise opp en helg kaster bort tiden om rengjøring og laken ikke er inkludert i leien. Derfor er basisvarer, parkeringsplass og ved inkludert, og laken og rengjøring tilgjengelig i kontrakten. Enkel adkomst, 300 m fra toget fordi toget er best når laken er på plass. Butikken er åpen de fleste dager, men de leverer også varer. Velg om du vil ha rengjøring, og antall laken/voksne+barn for å få korrekt prisopplysning.

Mange stier fører opp til Hallingskarvets og Hardangerviddas nasjonalparker. Ustevann har ørretfiske uten kort, og ofte ses kitere og vindsurfere ute. Kort vei med sykkel til Rallarvegen, som går til Flåm. Turen til Prestholt og Geilo er utrolig fin og krevende på terrengsykkel.

Leien varierer med sesongen. Strøm er inkludert. Ukesleie er ca. 4800kr juni, 6800kr juli - august, fra skolestart 5800kr, 4800kr i nov og des før jul. Vinteruker fra 6600 utenom: Vinterferiene koster 8600kr. Halv påske koster fra 18 000 kr. Skarverennsdagen/uken 14 800 kr. Lavere leie kan avtales for kortere tid, normalt deles uken søn-tors (billigere) og tors-søndag. Prisene er veiledende, send epost for oppdatert pris. Åremål er mulig. Vi mottar gjerne lavere bud når hytta fortsatt er ledig en uke før leieperioden begynner.

Lokalkart med informasjon og aktivitetsforslag sendes til alle som leier. Hele året finns firn og sne i skisporene på Hardangergjøkulen som nås med morgentoget.

Skiheiser: http://www.skiinfo.no/nyheter/a/621211/h%C3%B8stski-p%C3%A5-geilo

Fler bilder: https://goo.gl/photos/fNTBHw7WuXvAnDkQA

Været: http://www.yr.no/sted/Norge/Buskerud/Hol/Ustaoset/langtidsvarsel.html

Det finnes meget bra mobildekning i hytta, og mulighet for å se TV på egen mobiltelefon er god. TV har HDMI-inngang mm. Det er mulig å leie hytta med trådløst Internet om det avtales i god tid.

RiksTV har ingen dekning på Ustaoset og TV-kabel finnes ikke. TV-bruk må skje på NRK-play siden parabolutstyret er uavklart. Dette vil oppdateres når forbedring er i bruk. Derfor hadde vi parabol med SVT1, SVT2, SVT24, Barnkanalen, Kunnskapskanalen, TV4, TV6, Russia Today. DVD + Blueray-spiller finnes.

Skiløype som fører over Hardangervidda i syd og Hallingskarvet i nord nås fra hovedløypa nær hytta. Støler med servering er ofte åpne: Prestholt, Tuva, Åkerstølen mfl. (Rømmebrødet fra Hallingdal anbefales). Efter turen setter man seg i solveggen og heier på de minste i akebakken 3m unna. Større bakker med hopp og akemuligheter ligger 100-300 m i flere retninger. Nærmeste store heisanlegg ligger på Geilo, på kort avstand med bil, buss, ski eller tog. Vi går på ski med klister ut mai, og med bil til medio juni.
Se skiløypene her: http://www.skisporet.no/buskerud/ustaoset
Se skiføret her: http://www.senorge.no/index.html?p=senorgeny&st=snow&m=bmNVEGrey%3BMapLayer_ski%3B&l=no&d=1389009600000&e=57780%7C6705632%7C166831%7C6757956&fh=0%3B2468&lo=0.75
Fiske uten kort på Ustevann. Sykle Rallarvegen med 4 sykler i vedboden. Sykle på hytteveier langs Ustevann. Hestesenter på Ustaoset. Gå til Tuva med overnatting. Prøve trappen fra Prestholtseter. Terrengsykling.

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Badstue, Barneseng, Barnestol, Hagemøbler, Husdyr tillatt, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, Sykler, TV

I nærheten

Alpinanlegg, Fiskemulighet, Flyplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Skiløyper, Strand, Tettsted, Turterreng, Vann

Osestølveien 107, Ustaoset, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode91598521
Sist endret15. oktober 2019, 15:15

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste