Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

INAKTIV

Hytte oppført i 2017, god standard, 5 soverom på Kollen hyttefelt Kragerø Resort

Pris per uke
fra 8 000,- til 17 500,-
Pris per helg
fra 3 000,- til 7 000,-
Pris oppgitt i
NOK
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  135 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  13
 • Soverom
  5
 • Bad
  2

Beskrivelse

Hytte fra 2017 med stor uteplass og 5 soverom. Sol fra tidlig morgen til sen kveld. Hytta har alt nødvendig utstyr som du trenger for en famileferie eller firmatur. Hytta ligger på hyttefeltet "kollen" og har alle fasilitetene til Kragerø Resort rett utenfor døren.

5 soverom, 4 med dobbeltsenger og ett "barnerom" med køyeseng med plass til 3 stk. I loftstuen er det også en sovesofa med soveplass til 2 ekstra ved behov. To bad med dusj, det ene med vaskemaskin/tørketrommel. Stue med åpen kjøkkenløsning/spisestue og utgang til solrik terrasse. Kjøkken har integrert kombiskap, oppvaskmaskin, komfyr, platetopp, microbølgeovn, vinskap og alt annet du trenger til en avslappende ferie. I stuen finner du en 55 tommer med 40 kanaler fra Get, samt Appel Tv. Gratis wifi(passord på boks ved tv)

Uteområdet er opparbeidet med en romslig gressplen og en svært stor platting som sikrer sol fra tidlig morgen til sen kveld. Overbygget utestue med screens og varmelamper til bruk året rundt, med Jacuzzi og sitte gruppe. Godt med utemøbler og en Jamie Oliver gassgrill.

God parkeringsplass for inntil 5 biler direkte ved hytta.
Inkludert i leien er en golfbil til fri disposisjon. Golfbilen er praktisk selv om man ikke spiller golf, da området er stort og det er bygget egne golfbilveier på området. Det gjøres oppmerksom på at det er 16 års aldersgrense for å kjøre golfbilen. Golfbilen følger ikke med i perioden 1.nov til 1.april, dette pga vinterlige forhold.

Tilbud ved Kragerø Resort:

Golfbanen er en av Norges beste. Det er også to tennisbaner tilknyttet Kragerø Resort. Ved stranden ligger beach cluben med servering i skoleferien, sandvolleybane, solstoler, kajakkutleie, stupe- og hoppetårn. Fergeforbindelse til Kragerø flere ganger daglig. Gode muligheter for sykling og løping i området. Hotellet Kragerø Resort har egen spaavdeling med basseng inne og ute, trimrom, restaurant, bar, sykkelutleie og kiosk.

Priser:

Weekened priser på forespørsel avhengig av antall personer.

Ukesleie skoleferie 17500,-
Kun ukesleie i skoleferier, høysesong fra 21.6.20 til 16.08.20.

Innsjekk fra kl. 15.00 og utsjekk innen kl.12.00 på søndager for ukes leie, dette kan avtales spesifikt for weekendleie. Det forutsettes også at hytten rengjøres etter endt leieperiode.

Sengetøy som laken, dynetrekk, putevar og håndklær må medbringes.

Fasiliteter:

Internettilgang, Balkong/terrasse, parkeringsplass, kjøkken, oppvaskmaskin, kaffetrakter/kaffemaskin(Dolce Gusto), kombinert vask/tørkmaskin, reiseseng til barn, peis, TV x 2, Jacuzzi, hagemøbler, golfbil og grill.

I utgangspunktet leies hytten ut pr uke i nevnte skoleferier ellers i året er det mulig med dagsleie og weekendleie.

Status pr 20.12.19 for sommeren 2020:

Uke 26 ledig(12.000,-)
Uke 27 Utleid
Uke 28 Utleid
Uke 29 Ledig(17500,-)
Uke 30 Utleid
Uke 31 Utleid
Uke 32 Utleid
Uke 33 ledig(12.000,-)

Ta gjerne kontakt ved spørsmål om weekendleie utover vinter/vår.

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Badstue, Barneseng, Barnestol, Boblebad, Båtplass, Grill, Hagemøbler, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

I nærheten

Badeland, Fiskemulighet, Golf, Lekeplass, Matbutikk, Restaurant, Sjøen, Strand, Svømmehall, Tennis, Tettsted, Turterreng, Vann

Nyttige lenker

Nyttige linkerwww.kragerøresort.no

Sollitoppen 5, Stabbestad, Kragerø, Vestfold Og Telemark, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode89809549
Sist endret15. januar 2020, 14:27

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste