Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Stor og pen leilighet i flott familieanlegg med alt av fasiliteter og 3 soverom.

Depositum
Ja
Pris per uke
fra 2 000,- til 5 000,-
Pris oppgitt i
NOK
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  125 m²
 • Boligtype
  Leilighet
 • Sengeplasser
  6
 • Soverom
  3
 • Bad
  2

Beskrivelse

Leiligheten har tre romslige soverom og to flislagte bad. Det er stue og kjøkken i ett. Kjøkkenet har flott lys innredning med benkeplate i sort granitt og Siemens hvitevarer i børstet stål. Leiligheten inneholder alt du trenger fra kjøkkenutstyr, parabol med diverse tv kanaler og dvd-spiller til hårføner, strykejern osv.
Aircondition i alle rom. To store balkonger med god utsikt over basseng- og fellesområdet slik at du har full kontroll over barna. I motsatt retning ser du inn mot Alanya sentrum og borgen. Leiligheten ligger i fjerde etasje, slik at du fint kan kommunisere med barna som er ute å leker.

Prestige Residence ligger i Tosmur, helt på grensen mot Oba.
Anlegget ligger litt for seg selv, men det er kort vei til shopping, spisesteder, frisør, tyrkisk bad, bowling etc. Veldreven poolbar/restaurant som også arrangerer grillkvelder med underholdning. Det er også egen taxiknapp inne på anlegget og taxien kjører deg helt til døra. Dessuten har pizzabudet byens beste pizza!
Anlegget er meget pent og veldrevet og det er alltid rent og ryddig. Vaktmesterne, gartneren og vaktene er meget hyggelige og gjør hva de kan for at ferien din skal bli topp!
Anlegget har 24 timer security og velfungerende legevakt, slik at du og familien din kan føle dere trygge under drømmeferien.

Inne på anlegget finnes det meste av fasiliteter. Bassengområdet består av et stort basseng med forskjellige dybder og to store vannsklier. Det er også et barnebasseng og et utendørs jacuzzi. Ved bassenget er det solsenger, bord og parasoller, samt "bassengdusj" og et sanitæranlegg som ligger diskrèt bak poolbaren.
Fellesområdet har park med griller, lekeplass, tennisbane, basket og volleyballbane. Fotballbaner finnes femti meter utenfor porten.
Fitnesscenteret er stort og komplett med egen sauna. Spillrommet har mange aktiviteter som f.eks. biljard, bortennis, airhockey og lesekrok.
Det er også en dagligvarebutikk inne på anlegget.

Prestige Residence er et meget godt sted å tilbringe ferien for en barnefamilie eller for voksne mennesker som ønsker kvalitetstid sammen. Her møter du hyggelige mennesker og en idyllisk atmosfære.
Dere kommer garantert til å trives!


Nærmeste flyplasser er Gasipaza og Antalya. Transport fra og til flyplassene kan bestilles gjennom NorwegianTransfer.com

Depositum 2000,- NOK.

Langtidsleie kan avtales ved forespørsel.
Leies kun ut til familier/ordensmennesker!

Vi kan være behjelpelige med å skaffe flere leiligheter i samme anlegg om det er behov.

Detaljer rundt betaling og nøkkeloverlevering oppgis ved forespørsel.

For spørsmål/forespørsler ta kontakt med:

Svein Tore Skinstad tlf. 93 44 42 57

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Badstue, Barneseng, Barnestol, Boblebad, Grill, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, TV, Vaskemaskin

Tosmur/Oba, Alanya, Antalya, Tyrkia

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode88460834
Sist endret10. januar 2020, 09:05

Vurderinger fra gjester

Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste