Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Stor og luksuriøs villa. Kort vei til havet og Roma.

Pris per uke
fra 37 000,- til 57 000,-
Pris per helg
fra 20 000,- til 30 000,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  500 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  17
 • Soverom
  8
 • Bad
  7

Beskrivelse

VILLA LUPARETTA

Villa Luparetta består av en stor villa i tillegg til et stort anneks, ca 35 km nordvest for Roma. Stedet har 17 sengeplasser fordelt på 8 soverom, alle med aircondition og generelt høy standard. Det er 8 bad hvorav 7 er med dusj. Stedet ligger landlig til med utsikt til omkringliggende åser på den ene siden og havet på den andre. Omgitt av bølgende landbruksareal med olivenlunder og drueranker er du garantert en herlig italiensk opplevelse.

Hovedhuset består av 4 soverom, alle med utgang til uteplass/balkong, 3 bad, stor stue og kjøkken.
Annekset består av 4 soverom, 3 bad og en liten stue/kjøkken. I tillegg har annekset et treningsrom med garderobe, tredemølle, manualer, vektstang, prosjektor og A/C m.m.

Bassenget er stort med stupebrett og 3,5 meters dybde på det dypeste, med to utendørs dusjer i tilknytning. Det finnes også solsenger med parasoller som kan settes ut. Ved bassenget er det en egen sittegruppe med plass til 13 personer, der det nylig er installert solduk slik at det komfortabelt kan brukes til alle døgnets tider. Det er selvfølgelig også en vedfyrt pizzaovn tilgjengelig, enten til eget bruk eller for innleie av egen pizzabaker.

Villa Luparetta har en egen lokal oppsynsmann som vil kunne være behjelpelig til alle døgnets tider om det mot formodning skulle oppstå feil eller dere trenger hjelp til noe.

Fasader, utearealer og basseng er ytterligere pusset opp siden bildene ble tatt.

OMRÅDET

Villa Luparetta ligger landlig til, så leiebil er en forutsetning for å få maksimalt ut av oppholdet. Fra Fiumicino tar det ca 35 minutter med bil å komme seg til eiendommen, hvor dere vil bli møtt av en av våre medhjelpere for å sikre en smidig og rask ankomst. Nærområdet har mange hyggelige historiske byer som er verdt et besøk, som Cervetieri, Ceri og Bracciano. Det er også bare en kort kjøretur til en håndfull hyggelige strender. I nærområdet vil du finne en mengde restauranter, i alle prisklasser, vi har en egen liste med favoritter som du vil få tilgang til.

Kun 45 minutters kjøretur fra alt Roma har å tilby, parkering er overraskende enkelt. Skulle du foretrekke tog, går det fra nabobyen Ladispoli til Roma ca en gang i timen.

Av andre muligheter rundt Villa Luparetta kan nevnes fotballbaner, tennisbaner, naturreservat, museer, vingårder - det er nok å fylle tiden med.

Eller bare slapp av ved bassenget.

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Grill, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, Vaskemaskin

I nærheten

Badeland, Bakeri, Flyplass, Golf, Jaktterreng, Matbutikk, Restaurant, Sjøen, Strand, Tennis, Tettsted, Turterreng, Vann

Via del Grano 8, Cerveteri, Città Metropolitana di Roma, Lazio, Italia

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode88455626
Sist endret13. juli 2019, 10:31

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste