Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Flott 3-roms leilighet m/balkong til leie i Trogir Ciovo (Split), Kroatia

Depositum
Ja
Pris per uke
fra 790,- til 7 000,-
Pris oppgitt i
NOK
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  60 m²
 • Boligtype
  Leilighet
 • Sengeplasser
  6
 • Soverom
  2
 • Bad
  1

Beskrivelse

Flott leilighet til leie på Ciovo, kun 5 minutters gange til Trogir by og stranden. Ligger ved siden av strand og Trogir by.

Leilighet er ledig: se kalender i annonsen.

Leiligheten har 2 soverom, 1 rom med dobbeltseng og 1 rom med køyeseng. I tillegg er det en sovesofa i stua med plass til 2. Det er sengeplasser til 6 personer.

Leiligheten er på ca, 60m2, har en flott og luftig hjørnebalkong. Ligger i 3 etg., endeleilighet.
Bilder av leiligheten ses i bildegalleri sammen med bilder fra området samt på link nettsted/hjemmeside i annonsen.

www.trogirleiligheter.no.

Utstyr i leiligheten: vaskemaskin på badet, badekar, dusj vask og toalett. Kjøkkenet har komfyr, har kjøkkenutstyr for å lage middager hjemme om man ønsker det. Stuen har tv med parabolantenne, dvd/cd/radio-spiller. Leiligheten har aircondition og internett.
Vi har i tillegg barnestol og reiseseng hvis det skulle være behov for det.

Leiligheten ligger i et rolig område, har ingen gjennomtrafikk.
Den holder høy standard, ligger i ca. 5 minutters gangavstand til den over 2000 år gamle byen Trogir. Dette er en vakker by som ligger på Unescos liste over bevaringsverdige byer.

http://unesco.no/kultur/verdensarven/verdensarvlisten/

Det tar ca. 5 minutter å gå til nærmeste badestrand. Dagligvarebutikk er rett nedi gaten, noen minutters gange.

Vask av leilighet, sengetøy etc. koster 500 kuna. Vi kan ordne med transport til og fra flyplass, vår hyggelige kontakt kan hente dere. Hun tar 200 kuna pr. vei, stopper innom butikken hvis ønskelig.

Litt om Trogir/Ciovo:
Ciovo er en liten øy i Adriaterhavet utenfor Trogir med et areal på 28,8 km2, (lengde 15,3 km, bredde opp til 3,5 km). Øya har 6 landsbyer og et folketall på ca 6000. Ciovo har broforbindelse til Trogir og fastlandet - en idyllisk øy i adriaterhavet med kort vei til Trogir og Split flyplass!
http://www.croatiabeaches.com/sandy/ciovo_saldun_beach.htm
Vegetasjonen på Ciovo er typisk for Middelhavet, og består stort sett av krattvegetasjon (steineik, myrt, einer). På nordsida er det skog av furu og sypress. På øya dyrkes det oliven, fiken, mandel, vin og sitrusfrukter. Øya har broforbindelse til den nærmeste byen på fastlandet som er Trogir.
By med 10-11 000 innbyggere. Byen ligger på et liten øy utenfor fastlandet. Grekerne slo seg ned her så tidlig som ca. år 400 f. k. I 1123 ble Trogir ødelagt etter angrep fra Sarasenerne og de få innbyggerne som overlevde forlot byen. I år 1203 ble byen gjenopprettet og det fulgte en periode hvor kunstneriske verk fikk fri utfoldelse. Først under kongen av Ungarn og fra ca. 1420 under Venetiansk herredømme.
Trogir er som et levende bymuseum der folk bor og har sitt daglige virke, koselige små fortauskafeer og restauranter finnes overalt, og mellom de trange smugene henger klesvasken til tørk. Utenfor bymurene er det et lokalt marked der folk møtes og tilbyr sine hjemmedyrkede frukt og grønnsaker. Havnepromenaden er en yndet sted for luksuriøse seilbåter og yachter, og et perfekt sted å nyte tilværelsen med noe avkjølende i glasset.
Trogir ble oppnevnt på UNESCO`s liste over verdens kultur- og naturarv i 1997. Byporten ble bygget på 1500 tallet og ble laget som en høy portal i lys rustikkmurt stein med fordypninger som i sin tid holdt en vindelbro. Byen ble først et viktig sentrum da romerne bygde en bybro.
Kaster du et blikk på kartet ser du fort at Ciovo gir et ideelt utgangspunkt for å nyte livet i Kroatia. Med sin sentrale beliggenhet midt på kysten er det kort vei til flere idylliske plasser; både til øyene eller nord- og sydover langs kystveien. De eksotiske øyene Hvar, Solta, Brach m.fl. omkranser Ciovo, og kan utforskes etter en kort fergetur. Split med sine gode shoppingmuligheter ligger ca 3 mils kjøring unna, eller ta fergen som går direkte mellom Ciovo og Split. (liten times båttur til havnepromenaden i Split)
På Ciovo finner du 6 koselige små landsbyer og mange skjermede badeviker. Den flotte Saldun-rivieraen med sine strandkafeer og lange herlige strender mot vest er en opplevelse.

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, TV, Vaskemaskin

I nærheten

Bakeri, Fiskemulighet, Flyplass, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Sjøen, Strand, Tettsted, Turterreng, Vann

Nyttige lenker

Nyttige linkerHjemmeside

Spire Pouvica Ciovo, Trogir, Op?ina Trogir, Splitsko-dalmatinska županija, Kroatia

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode87945055
Sist endret20. mai 2019, 16:27

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste