Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

UTGÅTT

3 leiligheter i vakre, fredelige og sjarmerende Slano. Like ved Dubrovnik.

Pris per uke
fra 315,- til 665,-
Pris oppgitt i
EUR
Depositum
Ja
Beliggenhet
Ved sjøen
Størrelse
48 m²
Boligtype
Leilighet
Sengeplasser
5
Soverom
1
Bad
1

Beskrivelse

Apartments "TONI" ligger i den lille sjarmerende landsbyen Grgurici, like ved siden av byen Slano i en meget vakker og idyllisk bukt. Det er kun ca. 30 km nord/vest av den historiske verdensarv-byen Dubrovnik.

De 3 leilighetene ligger kun få meter fra sjøen og en flott badestrand. Det er 3 flotte restauranter; Mirakul (a la carte), Peronospora (pizzeria, grill og kafe) og Konoba Nono, samt et mini-marked som har det aller viktigste rett i nærheten. Enda flere restauranter, fast food, butikker, apotek, lege, marked og det flotte 5 stjerners hotellet "Admiral" med alle fasiliteter ligger i Slano, kun noen minutters gåavstand langs sjøen. (Ca 1 km) Det er vannskuter-utleie i nærheten hvis noen ønsker litt "action" i ferien. Pedalbåter leies ut rimelig rett i nærheten for de som ønsker å ta det mere med ro... ;-)
Det er også en meget flott "Blue Flag" strand, kun noen få hundre meter nord av leilighetene ved hotell Osmine. Hele området er svært familievennlig og rolig.

Leilighet 1 og 2 er ca. 35-38 m2 store og den nyeste leilighet 3 er ca. 48 m2. Alle har oppholdsrom med minikjøkken, 1 bad og 1 soverom med dobbeltseng samt 2 ekstra sengeplasser i oppholdsrommet. (normalt 1-4 personer pr. leilighet, men et småbarn i ekstraseng kan oppholde seg i leilighetene ekstra) Perfekt for familier med barn eller også ektepar og pensjonister som reiser alene. Er dere flere enn 4 som reiser sammen eller dere har ungdommer er det lurt å leie 2 av leilighetene. Men vær rask, da ofte minst en av leilighetene er utleid til en hver tid.

TOTALT HAR VI 12 SENGEPLASSER (pluss event småbarn) I DE 3 LEILIGHETENE VÅRE TILSAMMEN.
(Ved behov for flere sengeplasser er dette også mulig å arrangere i umiddelbar nærhet via andre utleieleiligheter hos våre bekjente.)

Leilighetene har aircondition (inkludert), TV, kjøleskap og kokeplater.
Det er en privat hage med steingjerde rundt som hører til leilighetene (1 og 2) med sitteplasser og utegrill. Leilighet 3 har egen privat uteplass.

- Inkludert trådløst internett.
- Inkludert aircondition.
- Inkludert sluttvask.

Pris/dag/leilighet:

01.06.-30.06.: 65 EUR
01.07.-31.08.: 85 EUR (leilighet 3: 95 EUR)
01.09.-31.10.: 65 EUR
01.11.-30.04.: 45 EUR
01.05.-31.05.: 55 EUR

Prisen er TOTALT for hele leiligheten og inkluderer turistskatt for alle, rene håndklær (1 stort og 1 lite til hver person) hver tredje/fjerde dag, sengetøy (skift ca hver syvende dag) samt sluttvask ved avreise.

20% depositum betales ved bekreftet booking.


Vi kan arrangere transport fra/til Dubrovnik flyplass hvis ønskelig for 60 Euro pr. vei for inntil 4 pers. (Taxi koster 580,- kuna/80 Euro fra flyplassen)
For flere enn 4 personer, spør om pris.
Flyplassen ligger ca. 52 km fra Grgurici/Slano.


NYHET! Vi lager gjerne en nydelig middag for dere ute i hagen. Velg mellom kjøtt- eller fiskeretter. Alt er laget fra lokale ferske råvarer. Introduksjonspris: 15 Euro pr voksen og 5 Euro pr barn opp til 12 år. Hvis måltidet skulle falle i smak kan dere bestille flere.


Vi snakker engelsk, men vi har også et norsk/kroatisk ektepar som naboer hvis det skulle oppstå språkproblemer ;-). Vår bolig er rett i nærheten og vi bistår dere mer enn gjerne ved behov.
Ikke nøl med å spørre oss om det dere måtte lure på eller ha behov for.
Husk også at Europeisk helsetrygdekort nå gjelder i Kroatia. Det er også stasjonert en moderne og fullt utstyrt ambulanse kun 5 min unna Grgurici hvis noe alvorlig skulle oppstå.

Vi ønsker dere hjertelige velkomne til å oppleve vakre Dalmatia slik det en gang var...

Med vennlig hilsen
Livija og Baldo


PS! Følg oss på Facebook:

https://www.facebook.com/ApartmaniSlano/


ADKOMST:
Fly til Dubrovnik Airport med f.eks Norwegian, SAS eller Lufthansa,
(det går direktefly fra april til ut oktober) deretter er det under 1 time, ca. 52 km, med buss, taxi eller leiebil til Grgurici, rett etter Slano (ca. 30 km nord/vest for Dubrovnik)
Henting på flyplassen kan avtales mot et tillegg.

Det går også an å kombinere med fly til/fra Split. Det går motorvei av høy kvalitet over 2/3 deler av veien (ca. 200 km.)

DIV INFO:
Det går lokalbuss flere ganger om dagen fra rundkjøringen i Slano til/fra Dubrovnik. All mulig informasjon om rutetider, arrangementer, festivaler, konserter, etc. kan fåes fra det lokale turistkontoret i Slano.
Det er også mulig å melde seg på div guidede turistturer fra hotell Admiral eller Osmine. Det kan være f.eks tur til Mostar, Montenegro, båtturer etc.

De fleste restauranter og kafeer har gratis Wi-Fi. Det er gratis "hot-spot" områder mange steder i Kroatia, også i Slano.

Andre steder i nærheten:
Grgurici ligger kun kort avstand fra flotte Ston, som har Europas lengste bymur, saltproduksjon og verdenskjente østers og andre skjell.
Den historiske byen Mostar, tyrkisk inspirert by i Bosnia, ligger også innen rekkevidde (ca. 2 timers kjøring). I nærheten ligger også Medugorje, en katolsk helligdom.
Korcula hvor Marco Polo ble født.
Mljet er en av de peneste nasjonalparkene i Kroatia.
Trsteno - Arboretum er en mer enn 300 år gammel botanisk hage.
Peljesac er særlig kjent for vinproduksjon. Hit arrangeres det flere vinsmake-turer, men man kan også kjøre rundt privat og besøke de utallige vingårdene.
Elafiti Islands er en vakker øygruppe rett utenfor kysten.
Neum, en bosnisk kystby, ligger ca 30 km nord/vest av Grgurici. Her kan man shoppe meget billig.

(For more information in english push "Hjemmeside" up in the top of this ad.)

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Balkong/terrasse
 • Garasje/parkeringsplass
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Barneseng
 • Barnestol
 • Grill
 • Hagemøbler
 • Håndklær/sengetøy inkludert
 • Kaffetrakter
 • Peis/ildsted
 • TV

I nærheten

 • Fiskemulighet
 • Lekeplass
 • Matbutikk
 • Offentlig transport
 • Restaurant
 • Sjøen
 • Strand
 • Tennis
 • Tettsted
 • Turterreng

Beliggenhet

Grguri?i 1, Slano, Op?ina Dubrova?ko Primorje, Dubrova?ko-neretvanska ?upanija, Kroatia
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode87525781
Sist endret2. mai 2020, 20:52

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding

Trenger du en kontrakt?

 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste

Nyttige lenker