Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

VILLA VALDRES, I SJARMERENDE VODICE, KROATIA. Studio/leilighet

Depositum
Ja
Pris per uke
fra 2 000,- til 20 000,-
Pris oppgitt i
NOK
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  12
 • Soverom
  4
 • Bad
  4

Beskrivelse

Beskrivelse
Villa med hage i rolig boligstrøk med 3 boenheter fra 2 til 10 sengeplasser + ekstrasenger og barnesenger. Kan slås sammen til storfamiliehus, eller leies hver for seg. God standard og ingen trafikk eller turiststøy. Klimaanlegg. Sykler til lån.
Koselig utegrill.

Ingen fast avreise/adkomst dager. Norsk eier og utleier med god erfaring i Kroatia. Sertifisert og godkjent for utleie av Kroatiske myndigheter, 4 stjerner.

Godt utvalg i restauranter og barer, med bra utvalg og priser som du kan sitte i Norge å bare drømme om. Kroatia er fortsatt et sted man får mye for pengene. Fin strand, forskjellige vannaktiviteter i høysesongen. Godt område for seiling, sykling og turgåing. Gangavstand til småsteder like ved er Srima og Tribunj. Se bilder og vår internettside: www.villavaldres.no Ring oss gjerne eller send oss en e-post for mer informasjon.

Vodice ligger midt i mellom byene Split og Zadar. Villaen ligger i øvre kant av byen i et stille boligstrøk, 15 min å gå til havna. Vi har avtale med drosjesjåfører som henter på flyplassene og guider dere til døra, tar ca 1 time med bil fra Split flyplass, og 50 min fra Zadar. Vodice ligger bare 10 min kjøring til en større by som heter Sibenik, der det finnes sykehus, kjøpesentre, mye gammel kultur osv. Norwegian har ruter til Split fra påske og ut oktober, og har i høysesongen daglige avganger fra Oslo, i tillegg til flere avganger tilpasset fra Bergen, Trondheim, Stavanger, Kristiansand, København og Stockholm. SAS har også direkteruter Oslo-Split i sesongen, og utenom høysesong har de rute med mellomlanding som også er veldig grei. Det er ca 160 mil å kjøre bil fra f.eks Kiel i Tyskland. Mange måter å ta seg dit på - ring oss for mer info på tlf. 90552318. Vi ordner også flybilletter. Mer info ved å trykke på Nettside øverst til høyre på denne siden. (www.villavaldres.no)

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang

Barneseng, Barnestol, Grill, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, Sykler, TV, Vaskemaskin

I nærheten

Badeland, Bakeri, Fiskemulighet, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Sjøen, Strand, Tennis, Tettsted, Turterreng, Vann

VODICE, Sibenik, Dalmatia, Adriaterhavet, Kroatia, Vodice, Op?ina Vodice, Šibensko-kninska županija, Kroatia

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode87384647
Sist endret5. oktober 2019, 09:27

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste