Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Dubrovnik, Cavtat, Syd Dalmatia 2 etasjer m stor takhøyde, norsk

Depositum
Ja
Pris per uke
fra 8 300,- til 21 000,-
Pris oppgitt i
NOK
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  101 m²
 • Boligtype
  Leilighet
 • Sengeplasser
  8
 • Soverom
  3
 • Bad
  2

Beskrivelse

Perfekt bliggenhet i Dalmatia/Adriaterhavet mot sør: 20 min til Montenegro, Bosnia og til Dubrovnik. På bakkehøyden "Beverly Hills" over Cavtat - den kanskje mest sjarmerende av alle småbyer langs Adriaterhavet. 15 min å gå til sentrum og på grensen til skogsstier mot Cilipi (småby) 1 time + og flere gangstier (gode) til havet.

Uvanlig velutstyrt bolig over to plan. Smakfull og moderne Norsk toppleielighet, bokstavelig talt - og ikke utleieleilighet med tilfeldig/billig utrustning. Aircondition i alle 3 sov og i oppholdsrom. Raskeste internett. Masse lys, masse utsikt og ikke innsyn fra naboer eller forbipasserende. Terrasse (20kvm), i ett og tillegg til stue stue /kjøkken i 2. etg, med den beste utsikt over 40 kvm og 180 grader. Stort soverom m bad med dusj og kar i 2. etg. Inngang + stort og lite soverom i 1. etg - og bad m dusj. Leiligheten ligger ved enden av en villagate på høyden over Cavtat sentrum . Merket gåsti fra leilighet og inn i naturreservat. Stort privat Badeland Villa Aqua: 60 kvm pool og 60 kvm servicehus, med toaletter, kjøleskap, oppvaskmaskin osv. Eies av 10 enheter i Norway House. Mye uteareal knyttet til leiligheten: Stor fellesplass på deling mellom seksjonseierne, liten terrasse ved inngangen og stor felles parkeringsplass rett utenfor inngang.

Vi støtter etisk turisme og er imot svart økonomi: vi betaler til det lokale området 13% mva, alle skatter og månedlig regnskap ved autorisert fører. Sammen men ansvarsforsikringer som dekker deg utgjør dette 20-30 % av inntekten vår , og er den del som vi legger igjen etter oss. Håper du støtter vår etikk, selv om det koster noen kroner ekstra - og er inkludert i våre utleiepriser. Du unngår også evt ubehageligheter som ikke registrert turist (illegalt) om politiet sjekker akkurat mens du er uregistrert gjest på besøk i uregistrert bolig.

Vennligst åpne denne lenken for info: https://travelhonestly.com/airbnb-in-croatia/

Vi kan formidle transfer fra/til flyplass og utflukter, evt båt.

*****************************************************


Severdigheter i nærheten av din leilighet i Cavtat:
Racic-mausoleet er en attraksjon du bør få med deg i Cavtat – en oktagonformet bygning med bronsedører og figurer av hunder, ørner og bevingede lam. Mausoleet ble bygget av den kroatiske skulptøren Ivan Mestrovic på begynnelsen av 1900-tallet, på oppdrag fra en av Cavtats bemidlede familier. Dette lille underverket ligger på toppen av en skogkledd bakke på tuppen av halvøya, og tar du deg en tur i denne retningen, får du se en annen og mer landskapelig del av Cavtat, fylt av urter, blomster og trær. Dette området av Cavtat egner seg dessuten perfekt for en piknik og et bad.


Fritidsaktiviteter i nærheten av ditt feriehus i Cavtat:
Du finner et vell av fritidstilbud:.strandvolleyball, fotball, surfing, vannscooter, dykking, undervannsfotografi og mye mer. Med en bukt på begge sider av landsbyen, er du aldri langt fra vannet. Hvorfor ikke bli med på en fisketur eller en båttur til en av de omkringliggende øyene, for eksempel Mljet eller Elafitiøyene? Det meste av bebyggelse og fasiliteter finnes på sørsiden av landsbyen. Her har du både enkle barer, der lokalbefolkningen stimler sammen for å se fotball på TV, og mer fasjonable restauranter med hvite duker – valget er ditt. På frukt- og grønnsaksmarkedet, ved siden av busstasjonen, kan du kjøpe pepper, auberginer, papaya og gedigne meloner. Har du gått rundt og siklet på sitronene som henger fra trærne, så kan du kjøpe dem her. Du har også mulighet til å slenge deg med på en dagstur til Kotor i Montenegro eller til Mostar i Bosnia. Frister det ikke å dra så langt, kan du heller ta en kort tur sørover til den lille landsbyen Cilipi, der du kan oppleve folkedans hver søndag morgen klokka 11. Da får du også en gratis velkomstdrink, i form av sterkvin eller lokal brandy.


Kulturtilbud i nærheten:
En reise til Cavtat er et ypperlig valg for de kulturinteresserte. Maleren Vlaho Bukovac (1855–1922) er Cavtats store sønn. Hans tidligere hjem, som holder på å gjøres om til et galleri, kan ses bak det fransiskanske klosteret i nordenden av promenaden. Her kan du se både portretter av kunstneren og midlertidige utstillinger av andre kunstnere. Med friser av landlige motiver, fugler og andre dyr, er også selve bygningen et kunstverk i seg selv. Føler du behov for å sette deg ned og fordøye inntrykkene, har du en trivelig, liten bakgård til disposisjon. Spor etter Bukovac finnes også andre steder i Cavtat. St. Nicholas-kirken har et maleri av de fire evangelistene over hovedalteret, og galleriet Pinakoteka, like ved siden av, har også flere malerier signert med Bukovacs navn.


Slik kan du reise til Cavtat
Flere norske byer har daglige avganger til Dubrovnik, og flyplassen ligger kun fem kilometer fra Cavtat. Denne turen tar 10 minutter med buss eller taxi. Har du lite å bære på og vil starte ferien på en aktiv og kreativ måte, kan du til og med følge en gangvei og ankomme Cavtat til fots på ca. én time. Cavtat er en oversiktlig og kompakt landsby. En gåtur rundt halvøya tar ikke mer enn 30 minutter, og det er mye vakkert å se på veien. Er du av den bedagelige typen, har du mulighet til å sette deg ned på en benk og nyte utsikten omtrent hver hundrede meter. Du kan når som helst ta deg en tur til Dubrovnik, noe du helt sikkert vil ønske å gjøre. Da er det beleilig at buss nummer 10 går dit hver time. Båt tar litt lenger tid, men byr på nydelige omgivelser. Dubrovnik er, som mange vet, regnet som en av de vakreste byene i Middelhavsområdet, med en selvfølgelig plass på UNESCOs verdensarvliste. En tur dit er med andre ord ikke til å komme utenom, når du er på ferie i Cavtat.

OM LOVLIG TURISME OG PRISER PÅ LEIE I KROATIA:

https://travelhonestly.com/airbnb-in-croatia/


Cavtat overgår det meste i charm og tilbud: byen er liten og rolig og har likevel alle tilbud, både for den som vil slappe av og for den som vil være aktiv. Båt og buss til Dubrovnik tar hhv 40 og 20 min og går hele tiden.

Prisene i Cavtat ligger under halv norsk standard og tilbud/kvalitet er upåklagelig og bredt. Bil kan hentes på flyplassen og koster ca 150 - 200 kr/dagen avhengig av seson.

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Boblebad, Båt, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

I nærheten

Badeland, Fiskemulighet, Flyplass, Matbutikk, Restaurant, Sjøen, Strand, Tettsted, Turterreng

Stjepana Radica, Cavtat, Op?ina Konavle, Dubrova?ko-neretvanska županija, Kroatia

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode87175972
Sist endret27. september 2019, 17:39

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste