Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Luksusvilla med drømmeutsikt, oppvarmet badebasseng, jacuzzi og gym

Pris per uke
fra 3 500,- til 9 940,-
Pris per dag
fra 500,- til 1 420,-
Pris oppgitt i
EUR
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  700 m²
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  16
 • Soverom
  6
 • Bad
  8

Beskrivelse

Denne luksuriøse og splitter nye villaen ligger vakkert til i Pucisca på den uberørte øya Brac. Herfra kan man drømme seg bort i det krystallklare vannet i Adriaterhavet, fortape seg i den dramatiske fjellkjeden over byen Split eller fordype seg i den hvite landsbyen Pucisca.

Villaen er badet i middelhavssol fra morgengry til solnedgang, men med sitt smarte design fra den prisbelønte arkitekten Damir Rako fanges brisen slik at huset likevel er kjølig og gir god skygge for de som ønsker det. Huset har et moderne design og er bygget av den berømte hvite Brac steinen, samme stein som ble brukt til å bygge sin bedre kjente navnebror, Det hvite hus i Washington. Smarte plasserte terrasser gir gjestene en fantastisk utsikt når som helst på dagen og lokale planter og trær mykner opp villaens utseende.

Villaen ble bygget som et elegant feriehus og er personlig og stilfullt innredet. Det er et fristed for de som søker fred og ro, i tillegg til å ha alle de moderne bekvemmeligheter man forventer i en slik vakker villa. Alle rom er designet med hensikt å gi sinnsro og avslapning. Hvert rom har sitt eget en-suite bad, flatskjerm-TV og et eget air-condition anlegg, slik at gjestene kan velge sine egne innetemperaturer. Er man mer energisk på ferien kan man bruke treningsrommet med løpemaskin eller multigym for å holde seg i form.

Utendørs-områdene består av terrasser på ulike nivåer. Noen er store nok til å huse alle gjestene sammen, andre til å oppmuntre til mindre samlinger. Takterrassen er badet i sol fra morgen til kveld. Takterrassen er satt til side for de som virkelig er glad i sol, mens den store jacuzzien tilbyr et lite pusterom. Herfra er utsikten til havet og ned til landsbyen et virkelig fantastisk syn. På hovedterrassen ligger bassenget, her med samme fantastiske utsikt. Bak huset har vi bygget et utekjøkken med en stor grill og en pizzaovn som oppmuntrer til et utendørsliv i det varme været.

Den romslige villaens konstruksjon gjør det mulig for mange mennesker å feriere sammen. Med to kjøkken, tre stuer og mange store og små terrasser kan gjestene være sammen i en stor gruppe eller gjemme seg bort for seg selv.

Pucisca er en liten men attraktiv landsby som har blitt kåret til en av Europas vakreste. En liten gåtur langs brolagte gater tar deg inn i hjerte av landsbyen. Den lokale gjestfriheten vil varme deg og mangelen på folkemengder vil glede deg. Denne helt spesielle øya tilbyr familiedrevne butikker, barer og konobas (restauranter) for enhver smak, alle preget av lokalsjarm. Havet er et steinkast unna, og byen har tre offentlige strender. Det er lett å finne usjenerte badeplasser kun noen få minutters gange fra huset. I landsbyen kan man leie båt og fiskeutstyr, samt bestille båtturer langs den vakre kystlinjen eller til andre øyer. Leiebil er også mulig å bestille, og gjester kan leie sykler. Alt dette kan ordnes fra det lokale turistkontoret. En lokal buss gjør det mulig å besøke andre steder på øya. Bol er et av de mer livlige byene på Brac og har den berømte stranden The Golden Horn som strekker seg ut i det krystallklare vannet og forandrer utseende med strømmen. Supetar og Milna er begge pene havnebyer med kafeer, klubber, restauranter og mange koselige butikker. Ellers er øya full av sjarmerende små landsbyer og små gjemte strender, der man ofte kan svømme eller snorkle helt usjenert fra andre turister.

Vi har en lokal husholderske som vil møte deg i landsbyen og vise deg til villaen. Hun er til stede for å forklare hvordan alt i villaen fungerer, samt å være til hjelp med restaurantbestillinger, båtutleie osv. og ellers for å gjøre ferien så avslappende som mulig. Vi samarbeider med den lokale havnesjefen om å leie en 12 seter RIB.

Begge kjøkken er fullt utstyrt med kjøleskap og fryseboks (der kjøleskapet oppe er utstyrt med vann- og isfunksjon), oppvaskmaskin, brødrister, stekeovn og induksjonsplater, kaffemaskin og vannkoker. Kjøkkenet oppe har en cappuccino-maskin.

Hvert rom har aircondition.
Det er gratis Wi-Fi i hele huset.
Alle soverom har eget bad (inkludert hårføner).
Hvert soverom har egen TV inkludert satellitt-TV.
Håndklær og badehåndklær er inkludert i leieprisen og skiftes ukentlig.
Det er en vaskemaskin, tørketrommel, strykejern og strykebrett til gjestenes bruk.
Alle avgifter er inkludert i leien.
Daglig hushold er inkludert i leien.
Villaen har 16 soveplasser pluss to babysenger. Det er 6 soverom, hvert med eget bad, to sovesofaer, fire gjestesenger (dette til bruk av f.eks. foreldre som vil ha barn sovende i samme rom), to barnesenger og to barnestol. Det er også brettspill og bøker for gjestene å låne.

Priser:
28. September - 27. Oktober 2019; 610 euro per day.
27.March.2020 - 24. April 2020; 500 euro per day.
25.April.2020 - 29.May.2020; 735 euro per day.
30.May.2020 - 12.June.2020; 1000 euro per day.
13.June.2020 - 26.June.2020; 1080 euro per day.
27.June.2020 - 21.August.2020; 1420 euro per day.
22.August.2020 - 5.September.2020; 1080 euro per day.
6.September.2020 - 25.September.2020; 735 euro per day.
26.September.2020 - 23.October.2020; 650 euro per day.
23.October.2020 - 15.November.2020; 500 euro per day.

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Boblebad, Grill, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

I nærheten

Bakeri, Fiskemulighet, Flyplass, Lekeplass, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Sjøen, Strand, Tettsted, Turterreng, Vann

Nyttige lenker

Nyttige linkerFerge til Brac

Klesarska 23, Pucisca,, Pu?iš?a, Kroatia

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode86947180
Sist endret22. september 2019, 10:22

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste