Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Fantastisk ferieleilighet på Stabbestad, Kragerø

Pris per uke
fra 8 000,- til 14 500,-
Pris per helg
fra 2 500,- til 5 000,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  96 m²
 • Boligtype
  Leilighet
 • Sengeplasser
  8
 • Soverom
  3
 • Bad
  2

Beskrivelse

Lekker og romslig selveierleilighet på 96 m2 med nydelig utsikt og kort vei til brygge, strand, beach club og golfbane. Leiligheten ligger rett ved Kragerø golfklubb, hull 18 og har alt du trenger for en avslappende eller aktiv ferie, eller begge deler.
Tre soverom, to med dobbeltseng og utgang til terrasse, ett med en familieseng (3 soveplasser) pluss en enkelt seng. To bad med dusj, det ene med vaskemaskin. Gjennomgående stue med to terrasser og rikelig utstyrt kjøkken for 8 personer. TV i stuen med DVD pluss TV på det største soverommet. Internettdekning. Godt med utemøbler, gassgrill og elektrisk terrassevarmer. Leiligheten er godt utstyrt og oppleves som svært hyggelig. Utsikt over Kragerøfjorden og Kragerø by fra den ene terrassen, over golfbanen fra den andre. Rett ved utendørs svømmebasseng og sol-område. Båtplass og garasjeplass for en bil. Mulighet for å disponere golfbil. Kort vei til lekeplass og flott turterreng.
Hotellet har innendørs og utendørs svømmebasseng, spa og treningsfasiliteter, foruten bar og restaurant, samt beach club nede ved fjorden med en rekke aktiviteter og servering åpen i sommersesongen.
På resorten ligger en av landets flotteste golfbaner, med sesong normalt fra påske til november. Flott minigolfbane og korthullsbane med både vanlig golf, fotballgolf og frisbeegolf. To tennisbaner og sandvolleyballbane.
Klippekort med tilgang til innendørs bassengområdet kan kjøpes i hotellets resepsjon. Sengetøy og håndklær, samt utvask er ikke inkludert.

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Badstue, Barneseng, Barnestol, Båtplass, Grill, Hagemøbler, Husdyr tillatt, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, TV, Vaskemaskin

I nærheten

Fiskemulighet, Golf, Lekeplass, Matbutikk, Restaurant, Sjøen, Strand, Tennis, Turterreng

Nyttige lenker

Nyttige linkerStabbestad, Kragerø

STABBESTADVEIEN 1, Stabbestad, Stabbestad, Kragerø, Telemark, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode86808927
Sist endret11. juni 2019, 18:04

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste