Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

UTGÅTT

Toppleilighet i BASKA VODA - den populære småbyen på Makarska-rivieraen

Pris per dag
fra 50,- til 85,-
Pris per uke
fra 350,- til 595,-
Pris oppgitt i
EUR
Depositum
Ja
Beliggenhet
Ved sjøen
Størrelse
50 m²
Boligtype
Leilighet
Sengeplasser
4
Soverom
1
Bad
1

Beskrivelse

NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB:
===============================================================

P.g.a. pandemien er utleie stengt minst frem til 20. juli (ref. for øvrig Utenriksdepartementets råd om reiser).

Det er nå ingen karantene ved innreise til Kroatia. I stedet får reisende utlevert en folder med informasjon om smitteverntiltak.

SAS planlegger å starte å fly fra Oslo til Split fra lørdag 20. juni. Norwegian starter 1. juli. Sjekk regelmessig SAS, Norwegian og Apollo for muligheter.

Vekslingskurs: (i.flg. Norges Banks midtkurs per 05.06.2020)
1 EURO (€) = ca. NOK 10,54

For ledige uker og priser (+ mye, mye mer) sjekk min fyldige hjemmeside (www.baskavoda-makarska.net) ved å klikke på "Hjemmeside" (over kartet - øverst til høyre); eller "Nyttige lenker" (rett høyre --->).
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
LEILIGHETEN:
Leiligheten ligger i toppetasjen (4. etg) i et nyere bygg, bare noen hundre meter fra havet, stranden og bysentrum. Leiligheten er vendt mot syd/sydvest, har ingen gjenboere og gir en ubegrenset utsikt mot sjøen, solen og byen (se bildene). Leiligheten har en åpen løsning (gulv i eikestaver) med kjøkkenhjørne, spisegruppe og sovesofagruppe (soveplass for to), et flislagt vask/WC/dusjrom i 4. etg. og et stort soverom (med bl.a. dobbelseng, mye skapplass og skrivebord) i en 5. etg. med takvindu. I tillegg til boligarealet er det en overbygget terrasse på ca. 11 kvm (med to fulldekkende markiser).

Leiligheten har alt nødvendig utstyr for inntil fire personer; inkl. sengetøy, håndklær (ikke badehåndkle), oppvaskmaskin, vaskemaskin, aircondition i begge etasjer, diverse elektronisk utstyr m/bl.a. bredbånd (WiFi), videospiller, mini-stereoanlegg og TV. I tillegg er det en sammenleggbar gjesteseng og en babyseng. Det følger ingen fast parkeringsplass utenfor bygningen, men etter avtale kan garasjeplass disponeres gratis i sokkeletasjen.

Stedlig engelsktalende representant vil være tilstede i leiligheten ved ankomst og avreise. Leiligheten er kvalitetssikret og godkjent for utleie av kroatiske myndigheter.

LEDIGE UKER:
Baska Voda er et meget populært feriested, og leiligheten blir raskt utleid i sommermånedene. For mer informasjon, gå til min fyldige og morsomme hjemmeside. Klikk på "Nettsted" (se over kartet øverst på siden) eller "Nyttige lenker" (nederst på siden).

PRISER:
Leiepriser finnes på hjemmesiden. I tillegg til leieprisen tilkommer en kostnad for utvask med € 60,00 per leieperiode. For detaljert informasjon om dagspriser, gå til min hjemmeside. Klikk "Nettsted" (se over kartet) eller "Nyttige lenker" (nederst på siden).

BASKA VODA:
Baska Voda er en populær, koselig og levende liten småby på nærmere 2.000 fastboende. I sommerhalvåret er antall turister flerdoblet og stor aktivitet - med bl.a. markeder, kulturarrangementer, o.l.
Byen ligger 48 km syd for Split (Kroatias nest største by) og 10 km nord for Makarska (med ca. 18.000 innb.). Byen ligger i lett skrånende terreng ned mot et krystallklart, turkis Adriaterhav og et bakteppe med grønne skogkledde lier - før stålgrå fjellsider reiser seg opp mot over 1.750 m.o.h. (bilvei nesten til toppen).

I åsene og i fjellene går det en rekke stier. Langs stranden går det en flere mil lang sykkel-/gangsti, som forbinder en rekke småbyer (se egen tegning) og badestrender langs Makarska-rivieraen. De mange og lange strendene består av små runde stener. Badesko anbefales. Fra slutten av mai er vanntemperaturen over +20C og midtsommer ca +25C - som varer langt utover høsten. Det er ypperlige badeforhold for barn.

Om sommeren er det et yrende folkeliv i Baska Voda - som bl.a. kan by på en rekke forretninger, salgsboder, restauranter (flere med levende dansemusikk), utekafeer, salgsboder, kulturelle opptredener, båtturer og diverse utleieaktiviteter (bil, scooter, båt, sykkel, vann jet, paraseiling, dykking, etc.). De største hotellene har egne lekre SPA-avdelinger med lave (i.f.t. norske) priser. Strandpromenaden er belagt med marmor og rikt beplantet med blomster og palmer.

Du kommer langt med å snakke og forstå engelsk eller tysk i Kroatia.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
REISEMULIGHETER (Under beskrives mukligheter fram til vinteren 2020):
1. Norwegian flyr fra flere norske flyplasser til Split. I tillegg flys det til Dubrovnik, Zagreb, Pula og Rijeka. Sjekk også mulighetene til Sarajevo (i nabolandet Bosnia&Herzegovina) og Beograd (i Serbia). Kjøretid med bil fra Split til Baska Voda er ca. 80 minutter.

2. SAS flyr til Split og Dubrovnik hele året (1 - 2 mellomlandinger). I sommerhalvåret flyr SAS direkte fra Oslo til Split de fleste ukedagene. Flyprogram lagt ut til og med desember 2020. Kjøretid med bil fra Dubrovnik til Baska Voda er ca. tre timer.

3. Ryan Air flyr via London.

4. Sjekk også Apollo (www.apollo.no) for flyseter til Split.

5. Bil fra Oslo er ca 1.900 - 2.600 km (avhengig av vei-/ferjevalg).

Leiebil: Du kan leie bil et sted og levere den et annet sted i hele Kroatia - uten ekstra kostnad. Jeg har 15 år med bare gode og positive erfaringer med utleiefirmaet www.economycarrentals.com

Fasiliteter

 • Aircondition
 • Balkong/terrasse
 • Garasje/parkeringsplass
 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Barneseng
 • Hagemøbler
 • Håndklær/sengetøy inkludert
 • Kaffetrakter
 • Oppvaskmaskin
 • TV
 • Vaskemaskin

I nærheten

 • Bakeri
 • Matbutikk
 • Offentlig transport
 • Restaurant
 • Sjøen
 • Strand
 • Tettsted
 • Turterreng

Beliggenhet

Tri Ceste 2A, Ba?ka Voda., Baška Voda, Op?ina Baška Voda, Splitsko-dalmatinska županija, Kroatia
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode85869201
Sist endret26. september 2020, 13:28

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding

Trenger du en kontrakt?

 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste

Nyttige lenker