Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Toppleilighet på Makarska-rivieraen - den populære byen BASKA VODA

Depositum
Ja
Pris per uke
fra 3 500,- til 6 000,-
Pris oppgitt i
NOK
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Størrelse
  50 m²
 • Boligtype
  Leilighet
 • Sengeplasser
  4
 • Soverom
  1
 • Bad
  1

Beskrivelse

NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB - NB:
=====================================================================
For ledige uker og priser (+ mye, mye mer) sjekk min fyldige hjemmeside (WWW.BASKAVODA-MAKARSKA.NET) ved å klikke på "Hjemmeside" (over kartet - øverst til høyre); eller "Nyttige lenker" (nederst på siden).

- Norwegian (www.norwegian.no), som flyr fra flere steder i Norge (Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim) til flere steder i Kroatia (bl.a. Split som er nærmeste flyplass til BASKA VODA), har lagt ut flyprogrammet helt frem til og med oktober 2019.
- SAS (www.sas.no) flyr med mellomlanding til Split og Dubrovnik hele året. Om sommeren flyr SAS direkte fra Oslo til Split lørdager fra 15. juni. Flyprogram lagt ut til og med oktober 2019.
- Sjekk også Apollo for flybilleter fra Norge til Kroatia.


""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

LEILIGHETEN:
Leiligheten ligger i toppetasjen (4. etg) i et nyere bygg, bare noen hundre meter fra havet, stranden og bysentrum. Leiligheten er vendt mot syd/sydvest, har ingen gjenboere og gir en ubegrenset utsikt mot sjøen, solen og byen (se bildene). Leiligheten har en åpen løsning (gulv i eikestaver) med kjøkkenhjørne, spisegruppe og sovesofagruppe (soveplass for to), et flislagt vask/WC/dusjrom i 4. etg. og et stort soverom (med bl.a. dobbelseng, mye skapplass og skrivebord) i en 5. etg. med takvindu. I tillegg til boligarealet er det en terrasse på ca. 11 kvm (med to fulldekkende markiser).

Leiligheten har alt nødvendig utstyr for inntil fire personer; inkl. sengetøy, håndklær (ikke badehåndkle), oppvaskmaskin, vaskemaskin, aircondition i begge etasjer, diverse elektronisk utstyr m/bl.a. bredbånd (WiFi), videospiller, mini-stereoanlegg og digital TV. I tillegg er det en sammenleggbar gjesteseng og en babyseng. Det følger innen fast parkeringsplass utenfor bygningen, men etter avtale kan garasjeplass disponeres gratis i sokkeletasjen.

Stedlig engelsktalende representant vil være tilstede i leiligheten ved ankomst og avreise. Leiligheten er kvalitetssikret og godkjent for utleie av kroatiske myndigheter.

LEDIGE UKER:
Baska Voda er et meget populært feriested, og leiligheten blir raskt utleid i sommermånedene. For mer informasjon, gå til min fyldige og morsomme hjemmeside. Klikk på "Nettsted" (se over kartet øverst på siden) eller "Nyttige lenker" (nederst på siden).

PRISER:
I tillegg til leieprisen tilkommer en kostnad for utvask med € 60,00 per leieperiode. For detaljert informasjon om dagspriser, gå til min hjemmeside. Klikk "Nettsted" (se over kartet) eller "Nyttige lenker" (nederst på siden).

BASKA VODA:
Baska Voda er en populær, koselig og levende liten småby på nærmere 2.000 fastboende. I sommerhalvåret er antall turister flerdoblet og stor aktivitet - med bl.a. markeder, kulturarrangementer, o.l.
Byen 48 km syd for Split (Kroatias nest største by) og 10 km nord for Makarska (med ca. 18.000 innb.). Byen ligger i lett skrånende terreng ned mot et krystallklart, turkis Adriaterhav og har et bakteppe med grønne skogkledde lier - før stålgrå fjellsider reiser seg opp mot over 1.750 m.o.h. (bilvei nesten til toppen).

I åsene og i fjellene går det en rekke stier. Langs stranden går det en flere mil lang sykkel-/gangsti, som forbinder en rekke småbyer (se egen tegning) og badestrender langs Makarska-rivieraen. De mange og lange strendene består av små runde stener. Badesko anbefales. Fra slutten a mai er vanntemperaturen over +20C og midtsommer ca +25C - som varer langt utover høsten. Det er ypperlige badeforhold for barn.

Om sommeren er det et yrende folkeliv i Baska Voda - som bl.a. kan by på en rekke forretninger, salgsboder, restauranter (flere med levende dansemusikk), utekafeer, salgsboder, kulturelle opptredener, båtturer og diverse utleieaktiviteter (bil, scooter, båt, sykkel, vannjet, paraseiling, dykking, etc.). De største hotellene har egne lekre SPA-avdelinger med lave (i.f.t. norske) priser. Strandpromenaden er belagt med marmor og rikt beplantet med blomster og palmer.

Du kommer langt med å snakke og forstå engelsk eller tysk i Kroatia.

""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

REISEMULIGHETER:
1. Fra Oslo/Gardermoen flyr Norwegian direkte til Split hele året. I sommermånedene flyr Norwegian fra flere norske flyplasser til Split. I tillegg flys det til Dubrovnik, Zagreb, Pula og Rijeka. Sjekk også mulighetene til Sarajevo (i nabolandet Bosnia&Herzegovina) og Beograd (i Serbia).

3. SAS flyr til Split og Dubrovnik hele året. Kjøretid med bil fra Dubrovnik til Baska Voda er ca. tre timer. I sommerhalvåret flyr SAS direkte fra Oslo/Gardermoen til Split.

4. Sjekk også Apollo (www.apollo.no) for flyseter til Split.

5. Bil fra Oslo er ca 1.900 - 2.600 km (avhengig av vei-/ferjevalg).

Leiebil: Du kan leie bil et sted og levere den et annet sted - i hele Kroatia uten ekstra kostnad.
Jeg har 15 år med bare gode og positive erfaringer med: www.economycarrentals.com

Fasiliteter

Aircondition, Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, TV, Vaskemaskin

I nærheten

Bakeri, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Sjøen, Strand, Tettsted, Turterreng

Nyttige lenker

Tri Ceste 2A, Baska Voda., Baška Voda, Op?ina Baška Voda, Splitsko-dalmatinska županija, Kroatia

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode85869201
Sist endret28. november 2019, 12:07

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste