Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Stort drømmehus på idylliske Saltö utenfor Strømstad (for inntil 4 familier!)

Pris per uke
fra 6 950,- til 15 500,-
Pris per helg
fra 4 950,- til 7 950,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  17
 • Soverom
  5
 • Bad
  3

Beskrivelse

Feriehuset vårt ligger på idylliske Saltø syd for Strömstad og leies ut hele året; både helger, midtuker og hele uker. Huset er på ca. 120 m2 og har 3 soverom, 2 bad, stort kjøkken og stor stue/spisestue. Det er 9 faste sengeplasser, 2 barnesenger og en sovesofa med plass til 2. I tillegg har vi to ekstrasenger. Huset ligger landlig og fredlig midt på en øy og har en stor flott usjenert hage med gressplen og trampoline. I tillegg er det en stor terrasse med langbord.

Huset er fra 1976 og er pusset opp i flere omganger. Standarden er god. De detaljerte bildene fra hvert rom viser blandingen av nytt og gammelt.

I 2014 innredet vi en leilighet i kjelleren på 45m2 som leies ut separat eller som en integrert del av huset. Leiligheten har 2 soverom med totalt 6 sengeplasser, åpen kjøkken/stue-løsning med sovesofa (med ytterligere 2 sengeplasser) og et dusjbad med vaskemaskin. Se link til egen annonse i bunn av denne annonsen. Leier man både huset og leiligheten er det faste sengeplasser til 13 voksne, 4 barn, 4 voksne i sovesofaer og 2 ekstrasenger.

I 2017 innredet vi det ene uthuset med en dobbeltseng, noe som har blitt ungenes favorittsted. (NB. Ettersom uthuset er uoppvarmet og trekkfullt anbefales soveposer dersom noen vil sove der.)

Drømmehuset ligger som en del av idylliske Saltögården ca. 15min. kjøring fra Strömstad på øya Saltö. Det er bilvei helt frem til døra. Fra Oslo tar det ca. 1,5 time med bil. Vi har installert lader for El-bil, nøkkel til ladeskap fås mot tillegg i leieprisen.

NB! Det er dessverre ikke tillatt å ha med kjæledyr eller å røyke innendørs da vi har barn som er allergiske.

Det er ca. 8min. gange fra hytta ned til to fantastiske strender, og på veien dit er det mulig å handle med seg snacks i kiosken om sommeren. Saltö og området rundt har en mengde spennende ting å by på. Øya er innlemmet i Kosterhavet nasjonalpark, og området er ideelt for blant annet dykking, windsurfing, kiting og kajakkpadling. Det er dessuten et fantastisk turterreng på øya og supre treningsforhold for både orienteringsløpere og terrengsyklister. Områdets mange golfbaner med vinter-greener gjør Saltö til et meget prisgunstig og koselig alternativ til et hotell for de som ønsker seg en helg på golfbanen med kompiser utenom sesongen. Fisket er også supert, med leopardbunn og mulighet for stor sjøørret.

Dersom dere ønsker å være på Saltö lenger enn bare en helg er det en rekke spennende muligheter i området. Vi anbefaler en dagstur til Koster med båten som går fra kaia i sentrum, øyloffing med båten fra Tjärnö brygga (http://www.kustevent.com/turlistor/76-oluffa-i-kosterhavet), "mini-Liseberg"/Daftöland på Daftö camping, minigolf på en av campingplassene, besøk på SPA i Strömstad, Nordens Ark dyrepark (mot Uddevalla), selsafari og makrellfiske med m/s Sara eller hvorfor ikke ta en dagstur til Liseberg?

Tips til sykkelturer og en kjempefin detaljert liste over severdigheter i området kan man finne på dette kartet: https://www.vastsverige.com/globalassets/stromstad/pdf-filer/nytryck-cykelkarta-2014.pdf

Kajakk kan man leie på www.orustkajak.se

Lik siden vår på facebook så får du automatisk tips om gjøremål i området samt "last minute offers" til gode priser i ny og ne:
https://www.facebook.com/pages/Dr%C3%B8mmehuset-leies-ut-p%C3%A5-Salt%C3%B6/267145320099332

Veibeskrivelse:
Følg E6 fra Svinesund mot Göteborg, ikke ta av første til Strömstad men andre avkjørsel, der er det skiltet til Saltö. Derfra er det ca. 15 min kjøring og bare å følge skilter til Saltö. Man tar til høyre ved "piratbyen" på Daftö og kjører over broene via Daftö, Öddö og Tjärnö før man kommer til Saltö som ligger ytterst mot Kosterfjorden. Når du er på Saltö ser du et treskilt der det står Saltögården. Velkommen!

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Barnestol, Grill, Hagemøbler, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, TV, Vaskemaskin

Saltögården 2, Saltö, Västra Götalands län, Sverige

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode85333581
Sist endret9. september 2019, 12:03

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste