Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Høystandardhytte Lifjell Bø i Telemark, Booking for vinter har startet!

Pris per uke
fra 7 000,- til 12 500,-
Pris per helg
fra 4 000,- til 6 000,-
Pris oppgitt i
NOK
  • Beliggenhet
    På fjellet
  • Boligtype
    Hytte/feriehus
  • Sengeplasser
    15
  • Soverom
    5
  • Bad
    2

Beskrivelse

Vi leier ut ut til familier eller rolige ordensmennesker. Ypperlig hytte for sosiale sammenkomster med familie eller venner. Bø ligger ideelt til som samlingspunkt for venner/familie fra sør, vest og øst. Flott Høyfjellsområde med nærhet til Bø sentrum som gjør logistikken enkel. Se kalender for ledig periode i vinter.

Fint turterreng med oppmerkede stier. Lifjell har flott høyfjellsområde som egner seg for turer hele året. Det finnes to alpinanlegg + oppkjørte langrennsløyper rett i nærhet av hytta.

Massasjebad, sauna og åpen peis:-)
Hytta inneholder 5 (6) sov, 3 stuer, 2 bad og kjøkken + stort vindfang.

Hytta egner seg godt for stor familien. Ta med venner og familie og opplev Bø Sommarland, kun 10 min kjøring fra hytta:-) ++ mange andre aktiviteter som Midt Telemark har å by på. Telemarkskanalen, Høyt og lavt, Vemork industriarbeidermuseum, Gaustatoppen, + en rekke sommerfestivaler..

Se også vår Facebook side for mulige opplevelser Telemark.
https://www.facebook.com/hytteutleie.Lifjell?ref=hl
Adresse:Skråmådalsvegen 55, 3800 BØ.

Det er merkede turstier i fjellet som egner seg for liten og stor. Stor uteplass med gassgrill. Send forespørsel for ledig periode og pris.

Hytta ligger på Lifjell 710 moh. 10 min. fra Bø Sommarland og kort kjøretur til Bø sentrum. Ta gjerne en topptur ved besøk hos oss! Se Himingen forlag for turforslag: http://www.norstrud.net/

Vestvendt med god utsikt til Lifjell og omegn. Området har mange gode kulturtillbud og arrangerer en rekke festivaler. Meget godt utgangspunkt for mangfoldige aktiviteter. Besøke Bø Sommarland, telemarkskanalen, golf, kino, kano, sjøormsafari, ridning, bade, wakeboard. Vinterstid kan du stå på slalom i Lifjell skisenter eller ta Beliggende i flott turområde som egner seg for turer både sommer og vinter. Milevis med stier som fører deg 1300 m.o.h. Inne på fjellet ligger mange gode fiskevann. Hytta er moderne og spesiell med trivelige oppholdsrom, spisestue med natursteinpeis, tv -stue med DVD/video. Kunstnerisk utsmykket smijernsarbeider. Behaglig vannbåren varme i alle golv. Inneholder 2 bad, et med boblekar og et med stor badstue. Inneholder vaskemaskin og tørketrommel. 5 store soverom. Kjøkken er godt utstyrt med stålvarer og dobbelt kjøleskap. Stor skiferbelagt uteplass med gassgrill og panorama utsikt. Stedet egner seg for vennegrupper og familier.

Overnatting består av 2 alternativer i samme fritidsbolig. Ønsker dere god plass og 2 bad, velger dere hele hytten alt. 1. Er dere 1-2 familier og ikke har behov for mer en et bad så stenger vi av under etasjen og dere velger alt. 2.

Normal priser (utenom høysesong).
Alt.1 15 pers.
Består av 3 etg.
5 sov, 2 bad
Boblebad og badstue
Helg 5000,-
2 døgn 3500,-
Ekstra døgn 1500,-
Uke 8700,-
Sluttreingjøring 1200,-

ALT 2: (11 pers.)
Består av 2 etg.
11 sengepl. 4, sov, 1 bad
Boblebad
Helg :4000,-
2 døgn 3000,-
Ekstra døgn :1000,-
Uke :7500,-
Sluttrengjøring: 900,-

Dyner og puter i alle senger. Alle madrasser har varetrekk. Sengetøy må tas med.
Dopapir,håndklepapir,såpe etc. inngår i leieprisen.t egner seg ypperlig for vennegrupper og familier. Lifjell ligger sentralt til og egner seg for storfamilien.

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass

Badstue, Barneseng, Barnestol, Boblebad, Grill, Hagemøbler, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

I nærheten

Alpinanlegg, Badeland, Bakeri, Fiskemulighet, Golf, Matbutikk, Offentlig transport, Restaurant, Skiløyper, Svømmehall, Tettsted, Turterreng, Vann

Nyttige lenker

Skråmådalsvegen 55, Bø i Telemark, Bø, Telemark, Norge

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode83109737
Sist endret22. oktober 2019, 18:28

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
  • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
  • Signer kontrakten elektronisk
  • Gratis tjeneste