Kulten Lodge WIFI & Netflix / ekte SKI INN&OUT

Pris per dag
890,-
Pris per uke
fra 3 500,- til 14 900,-
Pris per helg
fra 2 500,- til 5 000,-
Åremål
250 000,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
1 000,-
Rengøringsgebyr
500,-
Beliggenhet
På fjellet
Størrelse
75 m²
Boligtype
Leilighet
Sengeplasser
7
Soverom
2
Bad
1

Om boligen

Delikat leilighet med to soverom (syv sengeplasser) og solrik balkong.

Perfekt sted for hjemmekontor med fiber og høy hastighet. Her kan du gå rett fra møter/skole rett ut på fjelltur eller alpint.

Stille og rolig sted med høy standard.

På sommerstid er rafting i Dagslielva, fotturer på Hardangervidda, sykling og fiske i Uvdalselva aktiviteter i umiddelbar nærhet.

I Langedrag Naturpark finner du en rekke forskjellige dyrearter som reinsdyr, mouflonsau, fjellrev, hest, geit, villsvin og gaupe. Du kan være med på seterturer med geitene, takkesteking og historiefortelling, og du kan være med inn i ulvegården. Her er opplevelser for hele familien - velkommen til et norsk eventyr! I leiligheten henger flotte bilder, fotografert av leilighetens eier , av dyrene på Langedrag. Langedrag er flott hele året igjennom.

Dagali opplevelser tilbyr juving, rafting og go cart på sommeren. På vinteren tilbyr de snøscooter safari og hvorfor ikke prøve bil rally på isbane?

Kan også anbefale elvepadling med kano, se Uvdal Resort. Eller hvorfor ikke fiske på Imingfjell turistheim(leie båt).


Leiligheten;
Leiligheten er på 75 kvm og inneholder 2 deilige soverom, åpen stue kjøkkenløsning, bad og badstue. Deilige senger til syv personer.

Badet har vaskemaskin og tørketrommel.

Begge soverom har deilige nye Jensen senger, her vil du sove godt.
1.soverom; Kingsize Jensen dobbeltseng 180x200 og køyeseng(2x75x200).

2.soverom; Queensize Jensen 150x200 med overkøye 90x200.
Det finnes også 1 ekstra madrass hvis det er behov.

Kjøkkenet har alt du trenger til matlaging og skikkelig ferie. Nytt romslig kjøleskap, kaffemaskin og kaffetrakter.
En topp moderne Nordpeis Havanna peis setter den rette stemningen etter en deilig dag på fjellet eller langs Uvdalselva med fiskestanga.

Lyst til å slappe av foran TV? Internett via FIBER med 80mb/s trådløst Internett. Apple TV med mulighet for streaming. Netflix og t-we inkludert.

Leiligheten har en 42» TV i stua med 4K oppløsning. Det er også en 32» TV på det lille soverommet, hvis barna ønsker å koble til en f.eks PlayStation. Denne har også Apple TV med mulighet for streaming.

Gratis bruk av WIFI 80mb/s og Netflix i gjennom hele oppholdet!

Ønsker dere å lytte til musikk/radio er det SONOS musikk system i leilighetens stue.

Leilighetens badstue løser opp trette muskler og sengene har deilige madrasser.

Du kjører helt til døra og trenger ikke bilen igjen før du reiser!

Kommer du med EL-bil har skisenteret fire ladestasjoner ved senterets basestasjon. Uvdal Skisenter har 8 elbil ladere som står på parkeringen, det er ikke hurtigladere.
Disse er levert av DEFA, og for å lade må man ha cloud-charge appen. For mer info se Uvdal Skisenter

Utenfor leiligheten ligger bakken som er utstyrt med topp snøkanonanlegg og hvor bakkene er nypreparerte hver morgen. Om kveldene blir de flittig blir brukt til lek og moro for liten og stor. Norges beste akebakke? Her kan du sitte i sofaen å se ungene leker, hvis du ikke ønsker å være med selv.

Langrenn;
Flotte doble spor innover i dalen fra bunn t-krok. Ta med hodelykt, og gå måneskinnstur innover. Eventyrsteming. Det er også dedikert skøytetrasse innover dalen, lengde ca 3km.

Vasstulan (på andre siden av dalen) er nyoppusset og holder åpent hver helg fra 12-18, det perfekte rastested, eller utgangspunkt på langrennsturen. Skisporet dot no viser nypreparerte skiløyper hver morgen. Løypelaget har i år kjøpt inn to splitter nye tråkkemaskiner med doble freser som setter nye spor over fjellet hver morgen.

Hos Reino Sjøtskrift på Torsetlia fjellstue serverer de nydelige nybakte kanelsnurrer og deres hyggelige beliggenhet ved Torsetvannet og rett ved nypreparerte langrennsspor anbefales et besøk «rast».

Depositum:
Fra kroner 1000,- for bekreftelse av leieforhold/refunderes ikke hvis leietaker kanseler. Depositum tilbakebetales ellers innen 14 dager etter utsjekk.

Strøm;
Det betales for strøm etter bruk.

Obligatorisk med utvask (kr 500) pga Covid.

Gjester bes ta med eget sengetøy.

Ellers har vi et stort kontaktnettverk i Uvdal Skisenter og hytteområdet rundt, hvis dere er flere familier som ønsker å reise sammen - ta bare kontakt for informasjon.

Vi er veldig opptatt av fornøyde kunder og er derfor svært stolte over å ligge på topp score av samtlige besøkende både via FINN og AirBnb igjennom en årrekke!

Uvdal med slagordet, tettere på naturen klinger godt, men hos oss passer kanskje slagordet; Uvdal - tettere kommer dere ikke alpinbakken!Avstander til Uvdal skisenter;
159 km fra Drammen (ca 2t kjøring)
198 km fra Oslo (ca 3t)
210 km fra Larvik / Tønsberg(3 t)
235 km fra Østfold (4 t)
40 km fra Geilo (40 min)

Butikk:
KIWI Rødberg 28 km
Imingfjell fjellhandel 10 km

Leiligheten har ordensregler som går på høy musikk og ro i leiligheten etter kl 23:00.
Vi ønsker derfor ikke festing eller bråk. Røyking kan gjøres på balkong, og dyrehold er ikke greit.

Velkommen til Uvdal, stedet for å smake, føle og oppleve. Tettere på naturen!


Flotte turer om sommeren;
https://uvdal.no/aktiviteter-og-turisme/ga-og-vandreturer/

Fasiliteter

 • Internettilgang
 • Kjøkken
 • Balkong/terrasse
 • Garasje/parkeringsplass
 • Oppvaskmaskin
 • Kaffetrakter
 • Vaskemaskin
 • Tørketrommel
 • Peis/ildsted
 • TV
 • Badstue
 • Hagemøbler
 • Ski in/ski out
 • Innlagt vann
 • Innlagt strøm

I nærheten

 • Vann
 • Turterreng
 • Fiskemulighet
 • Alpinanlegg
 • Lekeplass
 • Jaktterreng
 • Skiløyper

Beliggenhet

Leiligheten har den aller beste beliggenheten i Uvdal skisenter med Bjønneløypa rett nedenfor balkongen. Afterski og senterets LAVO i umiddelbar nærhet. Senteret har triksepark med en av landets få BIG AIRBAGS. Her landet du back flippen trygt uansett.

Turforslag sykkel;

Smådøldalen
En spesielt fin tur er å sykle fra Ånevatn på Dagalifjellet nedover på grusveien i Smådøl. Denne kan du følge helt ned til Rødberg, 35 km. På denne turen kommer du forbi mange flott rastesteder, både ved små vann og langs elva. Strekningen er en del av den nasjonale sykkelveien "Numedalsruta", som fortsetter helt ned til Larvik.

Vestsidevegen i Uvdal
Denne lite trafikkerte grusveien kan følges fra innerst i Uvdal helt ned til Dokkeberg, 2 km overfor Rødberg. Hele strekningen er ca. 30 km, og veien løper stort sett parallelt med elva. Dette gir mange steder fine muligheter for både fisking og rasting.

Kravikfjorden Rundt
Med utgangspunkt Norefjord sentrum følger man den lite trafikkerte fylkesveien på vestsiden av Norefjorden/Kravikfjorden. Etter 10 km krysser man Kravikfjorden, for så å sykle tilbake på RV 40. En runde på ca. 20 km totalt, asfaltert hele veien.

Uvdal – Solheimstulen - Imingfjell – Uvdal
Denne runden på snaut 50 km byr på både asfaltsykling, grusveier og gammel traktorvei over fjellet! Terrengsykkel er nødvendig! Den gamle veien over fjellet fra Solheimstulen over til Vikstul i Imingdalen går opp i over 1250 moh. og byr på mange flotte utsiktspunkt!
kulten 151, Uvdal, Nore og Uvdal kommune, Viken, Norge
Kart

Rapporter annonse

FINN-kode82984103
Sist endret21. oktober 2021, 14:24

Vurderinger fra gjester

Profilinformasjon om selgeren
Fred Kirkevold
Har vært på FINN siden 2004
Svarer vanligvis innen en time

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding

Trenger du en kontrakt?

 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste

Nyttige lenker