Når annonsen er aktiv kan du dele på Twitter

Hytte i friluftsparadis nær sjøen, Rävö ved Strømstad

Pris per uke
fra 5 000,- til 10 000,-
Pris per helg
fra 2 500,- til 4 000,-
Pris oppgitt i
NOK
Depositum
Ja
 • Beliggenhet
  Ved sjøen
 • Boligtype
  Hytte/feriehus
 • Sengeplasser
  10
 • Soverom
  4
 • Bad
  1

Beskrivelse

På Rävö like sør for Strömstad leier vi ut vår sommarstuga beliggende i trivelig hytteområde ved havet, bare 1,5 times kjøring fra Oslo. Området byr på fantastiske muligheter for friluftsliv både på land og til havs.

Vi leier ut hytta fra påske. Om vinteren er kun hovedhytta til utleie (8 sengeplasser). Hovedhytta har vannbåren varme i gulvet og varmepumpe, og er varm året rundt. I hovedhytta er det tre soverom med 8 sengeplasser. Annekset har 2(-3/4) sengeplasser (ikke vintervarme, kun varmeovn). Ta kontakt for pris på aktuell uke eller helg.

Hytta ligger i en blindvei, skogsstier fører ned til den bilfrie strandpromenaden bort til stranda og småbåthavna ved Dillehuvudet. Lekeplass og fotballbane midt i hytteområdet. Barnevennlig sandstrand med badebrygger og gode bademuligheter, småbåthavna har dypvannsbrygge der man kan legge til med seilbåt. Flotte muligheter for kajakkpadling med mange muligheter for padleturer i skjærgården.

Kort vei til naturskjønne Rossö der det er flere flotte strender (se bilder) og nærbutikk og kafé i Rossöhamn (6 km fra hytta). Det følger med sykler i boden som dere kan bruke hit eller til sykkelturer i omegnen, mange mindre trafikkerte veier.

Hytta er opprinnelig fra 1997, senere modernisert i 2012. Det er tre separate soverom i hovedhytta (8 soveplasser), bad, vaskerom og stue/kjøkken. Hovedsoverom har dobbelseng, soverom 2 har køyeseng med to sengeplasser, soverom 3 har fire sengeplasser i køyeseng og uttrekksseng.
Annekset er innredet med to uttrekkssenger, soveplass til 2-4. Annekset har oppvarming med varmeovn.
Innlagt vann og strøm. Internett via bredbånd. Innredet og utstyrt for 8 personer. Badet har varmekabler. TV med NRK og SVT. Uteplass på framsiden der man kan nyte kveldssola og uteplass på baksiden der man kan spise frokost i morgensola.

Muligheter for fuglekikking fra fugletårn mot naturreservater på begge sider av Rävö. Fint å se på fugler i våtmarksområdene her, mye trekkfugler vår og høst.

Ta kontakt for mer informasjon.
Sjekk også hyttas facebook side:
https://www.facebook.com/groups/hyttarevo/

Fasiliteter

Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barnestol, Grill, Hagemøbler, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Sykler, TV, Vaskemaskin

I nærheten

Fiskemulighet, Golf, Lekeplass, Sjøen, Strand, Turterreng

Rävö 91, Rävö, Västra Götalands län, Sverige

Kart

Rapporter annonse

FINN-kode82608586
Sist endret3. januar 2020, 19:10

Vurderinger fra gjester

Kalender for ledighet

Logg inn for å sende melding
Opprett digital leiekontrakt
 • Utfylt kontrakt med opplysninger fra annonsen
 • Signer kontrakten elektronisk
 • Gratis tjeneste